Gotham Knights için 4 Oyunculu Mod Yayınlanacak

Ana senaryo halen iki kişilik...

Gotham Knights için 4 Oyunculu Mod Yayınlanacak

Bu yılın merakla beklenen oyunlarından olan Gotham Knights için 4 oyunculu mod desteği kazanacak. Ancak bunun için Kasım ayını beklememiz gerekecek. FAQ sayfası üzerinde ortaya çıkan detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı


Gotham Knights ile buluşmaya bir haftadan da az bir zaman kaldı. Yıllar sonra Gotham City’ye, ama farklı bir durum için geri döneceğiz. Hedefimiz ise Batman karakterinin ölümü sonrası, Batman ailesi bireyleri Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin olarak şehre hakim olan kaosu dindirip halka huzuru geri getirmek olacak.

Gotham Knights için 4 Oyunculu Mod Gelecek

Bildiğiniz gibi ana senaryoyu bir arkadaşımız ile birlikte oynayabileceğiz. Ancak oyuna çıkışı sonrasında, dört kişiye kadar oynayabileceğimiz bir mod daha eklenecek. FAQ (Sıkça Sorulan Sorular) sayfasında yer alan detaylara göre, bu modun adı Heroic Assault olacak ve 29 Kasım 2022 tarihinde ücretsiz bir güncelleme ile oyunculara sunulacak.

Özel bir arena benzeri ortamda geçeceği söylenen Heroic Assault modunda, yayınlandığı ilk gün tamamlamamız gereken otuz kat olacakmış. Her bir katta bizi bekleyen belirli hedefler ve eşek sudan gelene kadar dövmemiz gereken düşmanlar olacakmış. İlerleyen zamanlarda yayınlanacak olan güncellemeler ile kat sayısı artacakmış gibi görünüyor. Elbette bunu WB Games Montreal tarafından yapılacak olan açıklamalar ile daha iyi anlayacağız.

Ana senaryo modunu bir arkadaşınızla çevrimiçi olarak oynamak, platform tercihinize göre PlayStation Plus veya Xbox Live Gold aboneliği gerektirecek. Bu muhtemelen Heroic Assault modu için de geçerli olacaktır.

Gotham Knights Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Exit mobile version