Gotham Knights Oyunundaki Şehir En Büyük Gotham Olacakmış

Batcycle ile bol bol gezinti yapabileceğiz...

Gotham Knights Oyunundaki Şehir En Büyük Gotham Olacakmış

Geliştiriciler tarafından söylenene göre, Gotham Knights oyunundaki şehir en büyük Gotham olacakmış. Ancak geliştiriciler bunun, en büyük harita olmasını istedikleri için olmasını istememişler. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights Oynanış Videosu Yayınlandı


DC Fandome 2020 sırasında duyurulmuş olan Gotham Knights, PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri iptal edilerek, PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor. 25 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulması beklenen oyun, bildiğiniz gibi yeni videosu ile Summer Game Fest sırasında da karşımıza çıkmıştı. Büyük buluşmaya dört ay kadar bir süre kalmış iken, Warner Bros. Games ve WB Games Montreal tarafından tanıtımlar yapılmaya devam ediliyor.

Gotham Knights Oyunundaki Şehir Hayli Büyük Olacak

Game Informer tarafından Baş Yapımcı Fleur Marty ve Oyun Yönetmeni Geoff Ellenor ile yapılan röportaj sırasında Ellenor, her ne kadar ebat karşılaştırması yapılmamış olsa da, Gotham Knights’taki şehrin şimdiye kadar çıkan Batman ile alakalı oyunlar genelindeki en büyük Gotham City olduğunu söylüyor. Hatta çoğu Zoom çağrısı sırasında, en hızlı seyahat yöntemlerinden birisi olan Batcycle ile şehirde gezinti yapmış.

Bu noktada Batcycle uzun mesafeli seyahatler için biçilmiş kaftan olduğundan dolayı, geliştiriciler şehrin oyundaki versiyonunun fazlaca katmanının olmasını istemişler. Diğer bir deyişle, sadece olabilecek en büyük haritayı sunmak için büyük bir harita sunmuş değiller.

Gotham Knights Konusu

Gotham Knight hikayesi, Batman karakterinin ölümünün akabinde geçiyor. Önlerindeki en büyük engelin kalkması sonrasında yeraltı suç dünyası Gotham sokaklarında cirit atmakta iken, şehri güvende tutmak, halka umudu yeniden getirmek, polislerin disiplinini tekrardan sağlamak ve suçlulara kaçacak deliği yeniden arattırmak ise Batman Family olarak yine bize düşecek.

Exit mobile version