Gotham Knights Deneme Sürümü Yayınlandı

Oyunu bir saat boyunca deneyebilirsiniz...

PlayStation 5 için Gotham Knights deneme sürümü yayınlandı. Eğer oyunu almadan önce denemeyi istiyorsanız, beklediğiniz fırsat ayağınıza geldi diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1’i Almadan Önce Deneyebilirsiniz


Yenilenmiş PlayStation Plus servisi Mart ayında duyurulduğunda ve üç farklı abonelik planı ortaya çıktığında, en üst plan için oyun deneme sürümlerinin de olacağını öğrenmiştik. Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan bilgilendirme ile yetmiş dolar fiyat etiketine sahip her oyun için kullanıcılara oyunu deneme fırsatı sunuluyor.

PlayStation 3 döneminde de sunulmuş olan bu imkan, bizler için oldukça iyi bir gelişme. Malum oyun fiyatları cep yaktığı için, yüksek fiyatlı bir oyun için indirim kovalamaya başlamadan önce deneyip de nihai kararı vermek açısından iyi oluyor.

Gotham Knights Deneme Sürümü PS5 için Yayında

Son olarak The Last of Us Part 1 için sunulan deneme sürümünün ardından, şimdi de Gotham Knights oyununu bir saat boyunca deneyebileceksiniz. Elbette bunun için Deluxe / Premium planına abone olmuş olmanız lazım.

gotham-knights-deneme-surumu

Hikaye olarak Batman karakterinin ölümünün hemen sonrasında geçiyor. Önlerindeki en büyük engelin kalkması ile yeraltı suç dünyası Gotham sokaklarında cirit atmakta iken, şehri güvende tutmak, halka umudu yeniden getirmek, polislerin disiplinini tekrardan sağlamak ve suçlulara kaçacak deliği yeniden arattırmak ise Nightwing, Red Hood, Batgirl ve Robin karakterlerinden oluşan Batman Family olarak iş yine biz oyunculara düşüyor.

Eğer Gotham Knights oyununu almak, ama öncesinde denemek gibi bir isteğiniz var ise bugünden tezi yok PlayStation mağazasına bir uğrayın.

Son olarak, PlayStation mağazasının oyun deneme sürümleri listesinde yer alan diğer oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version