Gotham Knights Macerası Ekim Ayında Başlayacak

Gotham Şehri'ne bu yıl geri döneceğiz!

Gotham Knights Macerası Ekim Ayında Başlayacak

Gotham Şehri bu yılın son çeyreğinde yeni bir maceraya sahne olacak. DC FanDome 2020 etkinliğinde duyurulmuş olan Gotham Knights için çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu. Peki yeni oyun ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights Beta Steam Mağazasında Görüldü


Gotham Knights Ne Zaman Çıkıyor?

Batman: Arkham Origins oyununun da geliştiricisi olan WB Games Montreal tarafından geliştirilmekte olan oyun, Warner Bros. Games yayıncılığında 25 Ekim 2022 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Halihazırda Steam üzerinden istek listesine alınabiliyor iken, PlayStation ve Xbox mağazaları için şimdilik benzer bir durum söz konusu değil.

Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin rollerine bürüneceğimiz oyunun geçtiğimiz yıl satışa sunulması bekleniyordu. Ne var ki Warner Bros. Games, 19 Mart 2021 tarihinde, mümkün olan en iyi deneyimin sunulabilmesi için erteleme kararının alındığını duyurmuştu.

Gotham Knight hikayesi, Batman karakterinin ölümünün akabinde geçiyor. Önlerindeki en büyük engelin kalkması sonrasında yeraltı suç dünyası Gotham sokaklarında cirit atmakta iken, şehri güvende tutmak, halka umudu yeniden getirmek, polislerin disiplinini tekrardan sağlamak ve suçlulara kaçacak deliği yeniden arattırmak ise Batman Family olarak yine bize düşecek.

Oldukça zengin bir hikaye akışının sunulacağı ve Buz Adam dahil DC evreninin simgesel kötü karakterleri ile başa çıkmak durumunda kalacağımız oyunda, bir yandan da Belfry adı verilen yeni operasyon üssü vasıtasıyla Gotham tarihinin karanlık kısımlarını birbirine bağlayan gizemleri ortadan kaldırmaya çalışacağız.

Açık dünya oynanış ile karşımıza çıkacak olan Gotham Knight haritası, beş farklı bölgeye ayrılmış olacak. Simgesel Batcycle ile olduğu kadar seyahat yeteneklerinden ve çatışma hareketlerinden faydalanarak bu bölgeler arasında dolaşabileceğiz. Ayrıca her bir karakterin kendisine özgü yeteneğinin, teçhizatının, silahının ve özelleştirilebilir kıyafetinin olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Gotham Knights oyununu tek başınıza oynayabildiğiniz gibi, tercihen bir arkadaşınız ile çevrimiçi kooperatif desteği ile oynayabilmeniz mümkün oluyor. Bu sayede, güçlerinizi birleştirerek, Gotham şehrini beraber kurtarabileceksiniz.

Son olarak, şu an için Warner Bros. Games ve WB Games Montreal tarafından yakın bir zaman önce ortaya çıkan Steam betasına değinilmiş değil. Ancak işin aslının ne olduğunu öğrenebilmek için fazla beklemeyeceğimizi tahmin ediyoruz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version