Gotham Knights’tan 16 Dakikalık Oynanış Videosu Gösterildi

Bu defa Batgirl sahne alıyor...

Gotham Knights'tan 16 Dakikalık Oynanış Videosu Gösterildi

Çıkış tarihi 25 Ekim 2022 olan Gotham Knights’tan 16 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. IGN First kapsamında yayınlanan videoda, oyuna dair birçok şeyi görebilmek mümkün oluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights Oyunundaki Şehir En Büyük Gotham Olacakmış


Gotham Knights’tan 16 Dakikalık Oynanış Videosu Sunuldu

Açılış kısmının sonrasının ekranımıza geldiği videonun başlangıcında, oynanabilir karakterlerin kendileri aralarında Batman’in ölümü hakkında konuştuklarını görebiliyoruz. Batgirl seçiminin ardından da esas kısım başlıyor ve Dr. Kirk Langstrom’u bulmak için Gotham University’yi araştırmaya gidiyoruz.

İşimizi bitirip de üniversiteden çıkarken, çete üyelerinin saldırısına uğruyoruz ve böylece aksiyon sekansına da girişi yapmış oluyoruz. Video boyunca hem yakın hem de mesafeli saldırıların yanı sıra, gizlilik unsurlarını da görebiliyoruz. Ağır saldırılar ile düşmanların kalkanlarını kırabilmek mümkün oluyor iken, Batman oyunlarındaki gibi düşmanlarımızı gizlice veya yüksek bir yerden üzerlerine atlayarak işlerini bitirebiliyoruz da.

Yayınlanan on altı dakikalık videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Gotham Knight hikayesi, Batman karakterinin ölümünün akabinde geçiyor. Önlerindeki en büyük engelin kalkması sonrasında yeraltı suç dünyası Gotham sokaklarında cirit atmakta iken, şehri güvende tutmak, halka umudu yeniden getirmek, polislerin disiplinini tekrardan sağlamak ve suçlulara kaçacak deliği yeniden arattırmak ise Batman Family olarak yine bize düşecek.

PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının iptal edilmesi ile sadece mevcut nesil konsollar ve PC için geliştirilmekte olan oyun, gelmiş geçmiş en büyük Gotham City haritası ile de karşımıza çıkacak. Haliyle Batcycle de önemini iyiden iyiye hissettirmiş olacak.

Son olarak, yakın bir zaman önce yapılan açıklama ile ne Batman ne de Joker ile karşılaşmayacağımız da yakın bir zaman önce resmi olarak belirtilmişti.

Exit mobile version