Gotham Knights Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Beklenen güne az bir zaman kaldı...

Gotham Knight Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Uzun bir aradan sonra, bu ay Gotham City’ye geri dönüş yapacağız. 2020 yılının DC FanDome etkinliğinde duyurulmuş olan Gotham Knights, 21 Ekim 2022 tarihinde PC (Epic Games Store), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Önümüzde iki haftadan az bir zaman kalmışken, Warner Bros. Games ile WB Games Montreal tarafından Gotham Knights çıkış fragmanı da yayınlandı. 


 İlginizi Çekebilir: Gotham Knights PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı


Gotham Knights Çıkış Fragmanı ile Büyük Buluşmaya Hazırlanıyoruz

Fragmanın açılış kısmında, bir cenaze töreni ile başlıyor. Anlayacağımız üzere, Batman gerçekten ölmüş. Sonraki sahnelerde ise, karakterlerimizi, çetelerin şehirde yol açtıkları kargaşayı ve hem Batman Family bireylerinin hem de GCPD birimlerinin verdikleri mücadeleleri görebiliyoruz. Bizleri epey aksiyon ve eğlence dolu bir oyunun beklediğine şüphe yok. 

Hatırlayacağınız üzere, oyunun geliştirilme süreci Ağustos ayı içerisinde tamamlanmıştı. Yani ilk gün güncellemesinin hazır olmasının yanı sıra, fiziksel sürümleri de çoktan seri basıma gönderilmişti. 

Hikaye olarak Batman karakterinin ölümünün hemen sonrasında geçiyor. Önlerindeki en büyük engelin kalkması ile yeraltı suç dünyası Gotham sokaklarında cirit atmakta iken, şehri güvende tutmak, halka umudu yeniden getirmek, polislerin disiplinini tekrardan sağlamak ve suçlulara kaçacak deliği yeniden arattırmak ise Nightwing, Red Hood, Batgirl ve Robin karakterlerinden oluşan Batman Family olarak iş yine biz oyunculara düşecek. 

Duyurusundan bu yana, oyun için yapılan tanıtımlar ile genel tablo oluşmuştu. Mesela Gotham Knight’taki şehrin, herhangi bir DC oyunundaki en büyük Gotham City olacağını öğrenmiştik. Ha böyle olunca, Batcycle da seyahat açısından en büyük yardımcımız olacak. 

Oyunda bize sunulan hikayeyi bir bitirişte göremeyeceğiz. Bunun gerekçesi ise gidişatın oynadığımız karaktere göre şekillenmesi ve farklı bir karaktere geçtiğimizde de sinematik sahnelerin değişmesi olacak. 

Son olarak, karakterlerimiz için dört farklı yetenek ağacı ve becerilerini değiştiren kostümler olacak. Kilitlerini deneyim ve yetenek puanı kazanarak açabiliyor iken, başka bir karaktere geçtiğimizde de kaydettiğimiz aşamayı taşıyabilmemiz mümkün olacak. Ana hikayeyi ve baş düşmanlarımızın bölümlerini bitirene kadar yetenek ağaçlarının tamamını açabilmek mümkün olmayacak.

Exit mobile version