Google Stadia Özellikleri, Fiyatı ve Oyunları!

Google Stadia hakkında merak edilen her şey!

Google’ın bulut tabanlı oyun platformu Stadia, Kasım 2019’da piyasaya sürüldüğünden beri oldukça ağır eleştiriler alıyor, ancak sık sık yapılan güncellemeler ve duyurular, engebeli çıkışından biraz da olsun kurtulmasına yardımcı oldu. Bu güncellemeler planlandığı gibi devam ederse, yakında Google Stadia oyunlarını Google’ın bulut sunucularından ekranı olan hemen hemen her cihazda özgürce oynayabileceksiniz. Pahalı oyun ekipmanlarına yüzlerce veya binlerce TL harcamanıza gerek yok! Tüm Google Stadia oyunları.


İlginizi Çekebilir: Turkcell Game+ Fiyatı, Oyunları ve Çıkış Tarihi!


Ancak herhangi bir oyun platformu yalnızca oyunları kadar güçlüdür. Oldukça mütevazı bir lansman listesine rağmen, Stadia oyunları kütüphanesi lansmandan bu yana büyük ölçüde genişledi. Mountain View şirketi, bazıları Stadia’ya özel 120 yeni Stadia oyunu vaat ediyor. Buna ek olarak 2021-22’de 100’den fazla yeni oyun Stadia cephesine katılacak. Peki platformda şu anda hangi oyunlar mevcut ve yakın gelecekte hangileri eklenecek? Bilmeniz gereken her şeyi aşağıda bulabilirsiniz.

Google Stadia Oyunları: Şu Anda Hangileri Mevcut?

Şu anda satın alınabilecek yaklaşık 100 Stadia oyunu var ve bazılarının ek içerikli özel sürümleri de bu listeye dahil. Stadia Pro abonelerinin, aşağıda gösterilmeyen özel indirimlere erişim kazandığını unutmayın.

Google Stadia Oyunları

Yakında Eklenecek Google Stadia Oyunları

Google Stadia Fiyatı ve Abonelik Paketleri

Google Stadia karşımıza iki farklı paket seçeneğiyle çıkıyor. Bunlardan biri Stadia Pro, diğeriyse Premiere Edition. Stadia Pro aylık 9,99 dolar. Premiere Edition ise 129 dolar. Premiere paketi için her ay düzenli olarak 9,99 dolar ödemeniz gerekmekte. Premiere Edition Chromecast Ultra ve bir adet Stadia kontrolcüsü ile geliyor. Peki ücretsiz üyelik?


İlginizi Çekebilir: PS Plus Nedir? PlayStation Plus Avatanjları


Stadia Base üyelik paketi ile sisteme ücretsiz giriş yapan kullanıcılar kütüphanede yer alan oyunları satın almak zorunda. Söz konusu ücretsiz üyelik 4K ve HDR gibi özellikleri içerisinde barındırmamaktadır. Stadia Pro yükseltmesiyle bu özelliklerin kilidini açabilirsiniz. Henüz Stadia’nın resmi olarak ne zaman ülkemize geleceği netlik kazanmış değil.

Peki ya siz Google Stadia hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version