Google 2023 Yılında En Çok Aranan Oyunlar Listesini Yayınladı

Zirvedekini tahmin edebildiniz mi?

2023 yılına veda edip de 2024 yılını karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde, Google 2023 yılında en çok aranan oyunlar ile ilgili bir liste yayınladı. Bu listeyle, oyun severlerin arama çubuğuna ismini en fazla yazdıkları on oyunu öğrenmiş oluyoruz. Peki zirvede hangi isim var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 Remastered’ın No Return Modu Fragmanı


Google 2023 Yılında En Çok Aranan Oyunlar Listesi ile Karşımızda

Yayınlanan resmi listeye baktığımızda, Harry Potter filmleri ve kitaplarının öncesinde geçen oyun olan Hogwarts Legacy ile karşılaşıyoruz. 10 Şubat 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuş olup, sonraki aylarda da PlayStation 4 ve Xbox Series ve son olarak da Switch kullanıcıyla buluşmuştu.

The Last of Us Part 1 PC İçin 14.2 GB'lık Güncelleme

Listenin ikinci sırasında The Last of Us yer alıyor. Bu yıl bilhassa PC versiyonunun çıkışı ve ülkemizde BluTV tarafından izleyiciler ile buluşturulan dizi uyarlamasının da Ocak ayı itibarıyla yayınlanmaya başlaması, Naughty Dog tarafından oluşturulan markanın daha da popüler hale gelmesini sağlamıştı. 2024 yılında çekimlerine başlanacak ve 2025 yılında da ikinci sezonu ve The Last of Us Part 2 Remastered versiyonunu göz önünde bulundurduğumuzda, Joel ve Ellie ikilisinin macerasını daha epey bir süre konuşacakmışız gibi görünüyor.

Geri kalanında PUBG: BattleGrounds, Starfield, Baldur’s Gate 3 ve Diablo 4 gibi isimlerin de karşımıza çıktığı listenin tamamı ise şöyle;

  1. Hogwarts Legacy
  2. The Last of Us
  3. Connections
  4. Battlegrounds Mobile India
  5. Starfield
  6. Baldur’s Gate 3
  7. スイカ ゲーム (Suika Game)
  8. Diablo IV
  9. Atomic Heart
  10. Sons of the Forest
Exit mobile version