GOG ve Amazon Luna Bulut Anlaşması İmzaladılar

Ne yazık ki Luna şu an ülkemizde faal değil...

Yakın bir zaman önce imzalanan anlaşma ile GOG ve Amazon Luna, oyunculara bulutta yeni bir mağazanın daha kapısını açacak. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Prime Gaming Mart 2024 Oyunları Açıklandı


Bulut oyunculuk teknolojisi, artık zamanla daha da genişlemeye devam ediyor. Atılan adımlar ve yapılan yatırımlar ile hemen her oyunu istediğimiz anda ve istediğimiz yerde oynayabilme imkanı sunuluyor. Elbet bunların bir kısmını henüz ülkemizde göremiyoruz, ama zaman içerisinde geleceğini de tahmin ediyoruz. Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile GOG ve Amazon Luna bulut anlaşması yaptılar.

GOG Sınırlı Süreli Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

GOG ve Amazon Luna Bulut Anlaşması Detayları

Şimdilik herhangi bir tarih verilemiyor olsa da, ilk detaylar da ortaya çıktı. Buna göre, Luna destekleyen bütün mobil cihazlar ve Mac ve PC gibi platformlarda GOG mağazasındaki oyunları oynayabilmek mümkün olacak. Bunun için, Amazon Prime abonesi ve Luna+ abonesi olmak ve istemciyi indirmek yeterli. Kullanıcılar GOG Galaxy özelliklerine yine uygulama üzerinden erişebilecek olup, oyun satım alımı yapabilecek, başarımlarınıza, kayıt verilerinize ve çok daha fazlasına erişim sağlayabileceksiniz.

Son olarak, mağazadaki oyunlar fare ve klavye, PlayStation 4 ve Xbox One kontrol kolları dahil Luna tarafından desteklenen bütün aksesuarlar ile oynanabileceği de söyleniyor. Her ne kadar şimdilik tüm oyunlar çalışamayacak olsa da, Cyberpunk 2077, Stardew Valley ve The Witcher oyunlarının sorunsuz bir şekilde oynanabileceği ifade edildi.

Exit mobile version