GOG Ücretsiz Oyun Dağıtıyor! Hemen İndirin

Yabancı bir gezegenden davetiyeniz var...

GOG Ücretsiz Oyun Dağıtıyor! Hemen İndirin

GOG ücretsiz oyun dağıtıyor. Sınırlı bir süreliğine Outcast 1.1’i tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyebilmeniz mümkün olacak. Bir defa eklemeniz durumunda da kalıcı olarak sizin olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amazon Prime Gaming Kasım 2021 Oyunları


Oyunları severiz. Ücretsiz oyunları ise daha çok severiz. Bildiğiniz gibi dijital oyun satan mağazalar, zaman zaman kullanıcıları ücretsiz oyun(lar) dağıtarak sevindiriyorlar. Epic Games Store bunu bir program kapsamında gerçekleştirirken, başta Steam olmak üzere diğer mağazalar belirli zamanlarda hoş sürprizler yapmayı asla ihmal etmiyorlar.

GOG ise bugün bizlere güzel bir sürpriz yaparak Outcast 1.1 oyununu ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sundu. Bu versiyon, oyunun oijinal kaynak kodundan yeniden derlenmiş versiyon olup günümüz bilgisayarlarında daha akıcı çalışabilmesi için iyileştirildi.

GOG Ücretsiz Oyun Olarak Outcast 1.1’i Sunuyor

Hikayeye göre Birleşik Devletler hükümeti, 2007 yılı içerisinde paralel bir evrendeki yabancı bir gezegene keşif aracı gönderiyor. Görüntüler aktarılırken, bir yaratık yaşam formu bu aracı keşfediyor ve hasar veriyor. Bu olay ise dünyayı tehdit eden bir kara deliğin oluşmasına yol açan enerji geri tepmesine neden oluyor.

Yaşanan beklenmedik gelişmenin ardından eski Birleşik Devletler Donanma Kaplanı Cutter Slade, üç bilim insanına bahsi geçen gezegene gidene kadar eşlik etme görevine atanır. Amaç ise keşif aracını bulmak ve tehdidi ortadan kaldırmaktır. Ne var ki ana karakterimiz Cutter Slade, gezegene vardıktan sonra bilim insanlarından ayrılır ve üstüne bir de Ulukai adı verilen gezegen yerlileri tarafından kurtarıcı olarak ilan edilir.

Verilen detaylara bakılırsa Outcast 1.1, orijinal versiyona göre şu farklılıkları içeriyor:

Herhangi bir süre belirtilmemiş olduğu için, elinizi çabuk tutup hemen kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Keyifli oyunlar dileriz, sevgili Turuncu Levye takipçileri.

 

Exit mobile version