GOG Ücretsiz Oyun Dağıtıyor! Hemen İndirin

Diğer üç oyun için tahminleri olan?

GOG Ücretsiz Oyun Dağıtıyor! Hemen İndirin

GOG ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bugün yapılan açıklama ile Kış indirimleri boyunca dört oyun, kullanıcılar ile buluşturulacak. Bunlardan ilki de Shadow Tactics: Blades of the Shogun olacak. Peki ücretsiz edinmek için ne kadar süreniz var? Tüm detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Odyssey Kısa Süre Ücretsiz Oynanabilecek


Önümüzdeki iki haftalık süreç, ücretsiz oyun açısından oldukça bereketli geçecekmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Dealabs tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre, bu hafta itibarıyla Epic Games Store mağazasının Perşembe gününden yıl sonuna kadar her gün bir ücretsiz oyun dağıtımına başlayacağını öğrenmiştik.

GOG Ücretsiz Oyun Dağıtacak

Heyecanlı bekleyiş sürerken, bir güzel haber de GOG tarafından geldi. CD Projekt RED stüdyosunun sahibi olduğu dijital PC oyunu satış mağazası için yapılan açıklamaya göre, devam etmekte olan Kış indirimleri boyunca dört farklı oyun ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak. İlk oyun olan Shadow Tactics: Blades of the Shogun, yarın akşama kadar buradan ücretsiz olarak edinilebiliyor. Biz bu haberi yazarken, yirmi beş saate yakın bir süre kalmıştı. Elinizi çabuk tutmanız yararınıza olacaktır.

Desperados III’ün de arkasındaki stüdyo olan Mimimi Games tarafından geliştirilen ve Daedalic Entertainment tarafından da yayınlanan strateji oyunu, 2016 yılının Aralık ayında satışa sunulmuştu. Hikayesi 1615 yılının Japonya topraklarında geçen oyunun konusuna göre, Shogun Japonya yönetimini ele geçiriyor ve ülkeye barışın hakim olmasını sağlıyor. Bu durumun sürekliliğinin olması adına, ninja Hayato, samuray Mugen, kamuflaj uzmanı Aiko, sokak çocuğu Yuki ve keskin nişancı Takuma olmak üzere beş kişilik bir grup oluşturuyor.

Gruptaki her bir karakterin kendi dinamikleri ve başa çıkmak zorunda olduğu bir şeytan var. Haliyle her bir görev için doğru karakteri seçmeniz ve en iyi şekilde kullanmanız gerekecek. Devasa kaleler, karlı dağ manastırları ve gizli orman kampları gibi yerlerden geçecek olan hikaye görevleri boyunca bu karakterler arasındaki arkadaşlık ve güven duygusu daha da gelişecek ve daha etkili bir ilerleyiş sağlamanız mümkün olacak.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version