GOG’dan Ücretsiz Oyun Fırsatları, Hammerting ile Sürüyor

Kaçırmayı istemeyeceğiniz bir ücretsiz oyun daha...

GOG'dan Ücretsiz Oyun Fırsatları, Hammerting ile Sürüyor

GOG‘dan ücretsiz oyun fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Rol yapma oyunu elementlerinin olduğu simülasyon türü oyunları seviyorsanız, Hammerting sınırlı süreli ücretsiz oldu ve kaçırmamanızı öneriyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (28 Mart)


Ücretsiz oyun dendiğinde akla ilk olarak Epic Games Store geliyor olsa da, diğer dijital mağazaların da belirli zamanlarda yaptıkları sürprizler ile yüzümüzü güldürdüğü olmuyor değil. Son olarak kış indirimi sırasında dört ücretsiz oyun ile bizi sevindiren GOG’dan ücretsiz oyun fırsatı da tam gaz devam ediyor.

GOG’dan Ücretsiz Oyun Fırsatı: Hammerting

Simülasyon ve strateji türlerinin birleşimi olan Hammerting, ücretsiz olarak mağaza üzerinden dağıtılıyor. Biz bu haberi yazdığımız sırada da 63 saati kalmıştı. Yani aklınızdayken kütüphanenize eklemenizde de fayda var.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, ‘Go to giveaway’ düğmesine bastıktan sonraki sayfada ise ‘Add to library’ düğmesine basın. Bu işlemi bir defa yaptığınızda, oyun kalıcı olarak sizin olacak ve istediğiniz zaman oynayabileceksiniz.

Warpzone tarafından geliştirilen ve Team17 Digital tarafından da yayınlanan oyun, 2021 yılının Kasım ayında satışa sunulmuştu. Henüz keşfedilmemiş olan Mara dağlarında bir Cüce madenci kolonisinin yönetiminde olacağız. Üst Dünya genelinde kötülüğe karşı sürmekte olan savaş şiddetlendikçe, müttefiklerimiz için efsanevi silahlar ve teçhizat sağlamak durumunda olacağız. Elbette bunun için keşif yapmamız da gerekecek ve bu noktada bizi bekleyen tehlikeler ile de mücadele etmek durumunda olacağız.

Exit mobile version