GOG’un Kış İndirimindeki Üçüncü Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Geriye kaldı 2!

GOG'un Kış İndirimindeki Üçüncü Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

GOG’un kış indirimindeki üçüncü ücretsiz oyunu Caveblazers oldu. Biz bu haberi yazar iken 64 saatten az bir zaman kalmıştı. Her ne kadar acele etmenize çok gerek olmasa da, eğer oyun ilginizi çekmiş ise aklınızdayken eklemenizde fayda var. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Steam Kış İndirimi 2023 Başladı: Neler Var?


Geçtiğimiz günlerde başlayan kış indirimi kapsamında da beş oyunu ücretsiz sunacağını söyleyen GOG’un kış indirimindeki üçüncü ücretsiz oyunu Caveblazers sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. ‘Go to giveaway’ düğmesine ve açılan bir sonraki sayfada da ‘Add to library’ düğmesine tıklamanız yeterli olacak. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sahip olacak ve istediğiniz zaman oynayabileceksiniz.

GOG’un Kış İndirimindeki Üçüncü Ücretsiz Oyunu Detayları

Deadpan Games tarafından geliştirilen Caveblazers, Yogscast Games tarafından 2017 yılında satışa sunulmuştu. Roguelike ve rol yapma oyunu elementlerini bir araya getiren zorlayıcı bir platform oyunu olup, gizemli mağaraya yaptığımız yolculuğu anlatıyor. Yol boyunca en büyük yardımcılarımız olacak silahlarımız ve büyülü eşyalarımız ile ork’lar ve cinler ile mücadele edecek iken, arkadaşlar da edinebileceğiz.

Oynanış kısmında kalıcı ölüm, rastgele hale getirilmiş iksirler, rol yapma oyunu tarzında envanter sistemi ve pek çok eşya, ekipman ve geliştirmeye ek olarak, karakter özelleştirme sistemi ve günlük meydan okumalar da bizi bekleyecek.

Exit mobile version