Godzilla ve King Kong CoD: Warzone’a Geliyor!

Haritayı harabeye döndürmeseler bari...

Godzilla ve King Kong CoD Warzone'a Geliyor!

Godzilla ve King Kong bugün içerisinde başlayacak olan yeni bir etkinlik ile Call of Duty: Warzone oyununa gelecek. Duyuruya ilişkin olarak verilen detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare 2 Tanıtım Tarihine Dair İddia


Ücretsiz Call of Duty: Warzone, 2020 yılının Mart ayında yayınlanmıştı. Aynı yıl içerisinde Battle Pass sistemine de dahil edilen Battle Royale oyunu, aradan geçen yıllarda, yeni karakter görünümleri, yeni silahlar, yeni araçlar ve yeni modlar dahil sezonluk olarak yayınlanan içerikler ile bir hayli zenginleşmişti.

Bildiğiniz gibi hasılat rekorları kıran Godzilla vs. Kong filminin ardından, bu ikilinin Call of Duty: Warzone oyununa da geleceği bir süredir konuşuluyordu. Beklenen o gün ise sonunda geldi. Bugün itibarıyla oyuncular, Caldera haritasında heybetli ikili ile bir araya gelme fırsatı bulacaklar.

Godzilla ve King Kong için Sıradaki Duran CoD: Warzone!

Activision tarafından yapılan duyuru ile Resurgence modundan erişim sağlayabileceğiniz Operation Monarch, bugün itibarıyla başlayacak. 25 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla sona erecek olan sınırlı süreli operasyonda, altmış oyuncuya kadar destek sunulacak. Siz de dört kişilik bir ekip kurarak, kaosun içinde hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Resmi duyuru kapsamında Activision Editöryel Baş Yazar James Mattone, bu iki yaratığın genel olarak fazla saldırgan olmayacak olsalar da rahatsız edildiklerinde her şeyi yok edebilecek güçte olduklarını dile getirdi. Diğer bir deyişle, uzak duracağınız gibi saldırmayı da tercih edebilirsiniz. Her şey size bağlı olacak.

Öte yandan, Call of Duty: Warzone için yayınlanacak olan güncelleme sadece Godzilla ve King Kong ikilisiyle ilgili operasyonu getirmeyecek. Öyle ki, bu ikiliye özgü temalı birkaç oyun içi ögenin de oyuncuların beğenisine sunulacağı söylenmiş. Elde edebilmek için, maçlara katılarak Monarch Intel toplamanız, meydan okumaları tamamlamanız ve hatta Godzilla vs. Kong filminden esinlenilen zaman sınırlı Monsterverse Bundle’larını almanız gerekecek.

Exit mobile version