God of War Windows 7 ve 8 Üzerinde Oynanabilecek

Çözüm yine modifikasyon üreticilerinden geldi!

God of War Windows 7 ve 8 Üzerinde Oynanabilecek

Yayınlanan bir modifikasyon ile God of War Windows 7 ve 8 üzerinde oynanabilir oldu. Eğer işletim sistemi engelinden dolayı oyuna erişim sağlayamıyorduysanız, çözümüne bu haberimizden ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: God of War Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekoru Kırdı


Uzun zamandır beklenen gün geldi ve God of War da PC için Epic Games Store ile Steam üzerinden de satışa sunuldu. Birçok oyuncunun ünlü serinin son oyununu bilgisayarında oynama hayalleri gerçek oldu.

Çıkışından çok kısa bir süre sonra Steam mağazasında eş zamanlı oyuncu rekorunu eline geçiren Kratos ağabeyimizin son macerası, resmi olarak sadece Windows 10 ve 11 işletim sistemlerinde oynanabiliyor. Haliyle eski sürüm işletim sistemlerinde oynayabilmek, normal şartlarda mümkün değil. Ancak yakın bir zaman önce modifikasyon üreticileri bu duruma bir çözüm bularak, Windows 7 ve 8 kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

God of War Windows 7 ve 8 Üzerinde Nasıl Oynanabilecek?

Okt04175 ve Alan2350 tarafından geliştirilmiş olan Windows 7 Patch for God of War, Nexusmods sayfası üzerinden indirebilmek mümkün olacak. Olması gerektiği gibi çalışması için, sayfada yer alan üç dosyaya da ihtiyacınızın olacağını söyleyelim. ‘Vulkan-1.dll bulunamadı hatası’ ile karşılaşmanız durumunda, Vulkan Run Time programını kurmanız önemle tavsiye ediliyor.

Modifikasyonun kurulumu için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor:

Modifikasyonun başarılı bir şekilde kurulumundan sonra, işletim sistemi tespit davranışı modifiye edilmiş olacağı ve Windows 7 veya 8 üzerinde değil de Windows 10 üzerinde çalışıyormuş gibi algılanacağı için, God of War oyununu oynayabilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version