God of War Sistem Gereksinimleri Açıklandı

God of war PC sistem gereksinimleri resmi olarak ortaya çıktı.

Kısa süre sonra PC’ye çıkarak hepimizi şaşırtmaya hazırlanan God of War için beklenen açıklamalardan biri geldi. Yapılan resmi duyuru ile birlikte God of War sistem gereksinimleri gün yüzüne çıktı.

14 Ocak itibarıyla PC üzerinde oynanabilir olacak olan God of War, seriye yeni bir soluk getirmişti. 2010 yılında piyasaya sürülen God of War 3 sonrasında Yunan Mitolojisi hikayelerine son vermeye karar veren Santa Monica, son oyunda hem hikayeyi hem de oynanışı değiştirmişti.

Bizleri Kuzey’e götüren ve Nors Mitolojisi temelli bir Kratos hikayesi anlatan stüdyo, serideki tüm mekanikleri değiştiren bir yapım ortaya çıkarmıştı. Bıçak sırtı kararlar alan stüdyonun bizlerle buluşturduğu oyun ise beklentinin aksine çok sevilmişti.


İlginizi Çekebilir: God of War PC Fragmanı Yayınladı


Sony, yakınlarda sürpriz bir karar alarak PlayStation markası ile özdeşleşen God of War’ı bilgisayara getirmeye karar vermişti. Yaklaşık bir ay sonra bilgisayarlar oyuncularıyla buluşacak oyun için bugün bir de fragman yayınlanmıştı. Fragman ile sistem gereksinimleri bilgisi de paylaşıldı.

god of war sistem gereksinimleri-1God of War Sistem Gereksinimleri Listesi

PC sistem gereksinimleri listesi bizlere oldukça ayrıntılı bilgiler veriyor. Her türlü grafik ayarı için detayları aktaran Sony’nin listesi ise aşağıdaki gibi.

En Düşük

Önerilen

Yüksek

Performans

Ultra

Exit mobile version