God of War Ragnarok Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

God of War Ragnarok çıkış tarihi PlayStation veritabanı üzerinden sızdı.

God of War Ragnarok Çıkış Tarihi

God of War Ragnarok, önümüzdeki yıl çıkması en çok beklenen oyunlardan biri ve oyunun çıkış tarihi hakkında bazı ipuçları almış olabiliriz. God of War serisi sadece hack and slash türünün öncüsü değil, aynı zamanda tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olarak bizleri selamladı. Seri birçok açıdan oyun dünyasına bir ölçüt oluşturdu ve son oyun tüm beklentileri aşmayı başardı ve bir aksiyon-macera oyunu olarak öne çıktı. God of War Ragnarok çıkış tarihi sızdırıldı.

Son zamanlarda seriyi takip ediyorsanız, God of War Ragnarok adlı yeni bir oyunun yapım aşamasında olduğunun farkında olabilirsiniz. 2020’de yeni konsollarla birlikte duyurulmuştu ve oyunun 2021’de çıkması planlanıyordu. Ancak COVID-19 pandemisinin komplikasyonları nedeniyle oyun 2022’ye ertelendi. Şimdi ise oyunun çıkış tarihi PlayStation veritabanı üzerinden sızdı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Tüm Dijital İhtiyaçlar Tek Platformda: eTail.com.tr (God of War PC Hediyeli!)


God of War Ragnarok Çıkış Tarihi

God of War Ragnarok, önümüzdeki yıl çıkması en çok beklenen oyunlardan biri ve oyunun çıkış tarihi hakkında bazı ipuçları almış olabiliriz. God of War Rangarok çıkış tarihi PlayStation veritabanı üzerinden sızdı. Ertelemeden bu yana, oyunun geliştirme süreci hakkında fazla bir şey duymadık. Ancak, bugün bir liste bize oyunun çıkış tarihi hakkında bazı ayrıntılar veriyor. Bu, veritabanı listelerini açığa çıkaran Twitter hesabı ise PlayStation Game Size’dan başkası değil. Tweet’e göre veri tabanı God of War Ragnarok’un 30 Eylül 2022’de çıkacağını belirtiyor.

Bu, önceki oyunun sahip olduğu Nisan çıkış tarihinden oldukça farklı. Bununla birlikte, Horizon: Forbidden West’in ilk çeyrekte çıkacağı düşünüldüğünde, Eylül çıkış tarihi imkansız görünmüyor. Peki bu tarih tamamen güvenilir mi? Tam olarak değil. Çoğu zaman bu veritabanı listeleri yalnızca yer tutucu değerlere sahiptir, bu nedenle tam yayın tarihini bu şekilde alamayabiliriz. Gene de heyecanlanmak için bir sebep arayanlar bu tarihi baz alabilirler.

Oyun Hakkında: PlayStation platformlarının amiral gemilerinden bir tanesi olan God of War, son olarak 2018 yılında ve tamamıyla kabuk değiştirerek karşımıza çıkmıştı. Aşina olduğumuz kamera açısı değişmiş ve omuz hizasına indirilmişti. Bununla hikayenin işleniş şekli de büyük ölçüde değişime uğramıştı ki The Last of Us esintileri görmek mümkün olmuştu. Yani artık daha yetişkin oyunu haline gelmişti seri son oyunu ile. Üç dakikadan biraz uzun olan fragman sırasında (yukarıdan ulaşabilirsiniz), henüz adını bilmediğimiz küçük bir kız ile Nors mitolojisinde Savaş Tanrısı olan Tyr de ekranımıza geliyor.

Bunların yanı sıra, oynanış olarak dövüş sistemindeki yeniliklere de yer verilmiş. Mesela Atreus artık yeni yetenekler kullanabilip yeni kombinasyonlar da yapabiliyor. Ayrıca bir önceki oyuna kıyasla açık dünya oynanışa bir yönelme olabileceği düşüncesi de kafalarda oluşmadı değil. Tabii ki bunu oyunla ilgili daha fazla detay paylaşıldığında öğreneceğimizden şüphemiz yok. PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştirilmekte olan God of War Ragnarok’un 2022’de çıkış yapması bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version