God of War Ragnarök için Svartalfheim Videosu Yayınlandı

Yeni oyundan videolar gelmeye devam ediyor...

God of War Ragnarök için Svartalfheim Videosu Yayınlandı

Game Informer tarafından God of War Ragnarök için Svartalfheim videosu yayınlandı. Devam oyununun senaryosunda ziyaret edeceğimiz diyarlardan birini yeniden görme fırsatımız oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rick and Morty, God of War Ragnarök Videosuyla Karşımızda


Geçtiğimiz yılın Eylül ayındaki oynanış fragmanının ardından, deyim yerindeyse ser verilip sır verilmeyen devam oyunu için son zamanlarda daha sık haber alır olduk. Bunda elbette Game Informer dergisinin kapağını süslemesinin de büyük oluyor.

God of War Ragnarök için Svartalfheim Videosunu Kaçırmayın

Yakın bir zaman önce çatışma sistemine ilişkin yeni detaylar ve bununla bağlantılı kısa bir oynanış videosu ve Rick and Morty tanıtımının ardından, şimdi de ziyaret edeceğimiz yeni diyarlardan biri olan Svartalfheim ekranımıza geliyor.

Bildiğiniz gibi Nors mitolojisinin kapanış perdesi olacak devam oyununda, Fimbulvetr’in etkilerini hissedeceğiz. Ne var ki bunun her bir diyara etkisi farklı olacak. Mesela Dokuzlar Gölü bütünüyle buz tutacak ve iki kurt tarafından çekilecek kızak ile seyahat edebilecek iken, Svartalfheim diyarında ise yine kayık kullanabileceğiz.

Görünüşe göre bulmacaların ve seyahat zorluklarının ise kendilerine özgü bir tadı olacak iken, bu diyar daha dolambaçlı ve dikey bir yapı ile karşımıza çıkacak. Mesela baltamız ile suyu dondurduğumuz ve Kaos Bıçakları ile takılı kalmış olan su değirmenini tekrardan işler hale getirmek bunlara birer örnek olarak gösterilebilir. Elbette ilerleyen zaman zarfında, oyun ile ilgili daha sık ve daha fazla şeyler göreceğimize şüphe yok.

God of War Ragnarök Konusu

Dünyanın sona ereceği büyük savaşa hazırlık için Kratos ve Atreus olarak, hem dokuz diyarın tamamını gezerek ve cevapları bulmaya çalışacak hem de diyarların güvenliği ile kendi güvenliğimiz arasında bir araya varmak durumunda olacağız.

Exit mobile version