God of War Ragnarok PS5’e Özel Olmayabilir!

Bilinmezliğe doğru kürek çeken Kratos...

PlayStation yöneticilerinden biri olan Jim Ryan ile yakın zamanda yapılan bir röportaja göre God of War Ragnarok, PS5’e özel olmayabilir. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Dinlenme Modu Cihazı Kitliyor!


God of War Ragnarok PS5’e Özel Olacak mı?

The Telegraph ile yapılan bir röportajda PlayStation CEO’su Jim Ryan’a God of War Ragnarok’un PS5’e özel olup olmayacağı soruldu. Ryan ise bu soruyu; “Üzgünüm. Bugün bunun hakkında söyleyecek hiçbir şeyim yok,” diyerek cevapladı. GoW Ragnarok önümüzdeki yıl piyasaya çıkacakken, oyuncular doğal olarak oyunun yeni nesile özel olup olmayacağını veya hem PS4 hem de PS5’te çapraz nesil destekli yayınlanıp yayınlanmayacağını merak eder oldu.

God of War Ragnarok Eylül ayındaki PS5 etkinliğinde duyuruldu ve Sony Santa Monica’nın proje üzerinde ne kadar süredir çalıştığı henüz netlik kazanmış değil. Bir süredir geliştirme aşamasında olduğunu düşünecek olursak, oyunun çapraz nesil desteği ile satışa sunulması o kadar da şaşırtıcı olmaz. Her iki durumda da, gelişmiş grafikler ve yükleme süreleri ile güzel bir devam oyunu bizleri bekliyor olacak.

Aynı röportajda Jim Ryan, PS5 oyunlarının 70€ fiyat etiketine sahip olmasını makul bulduğunu belirtiyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta PlayStation markasının kendi arasında fiyat tartışması yaptığı bilgisi basına sızmış ve firmanın fiyatları yükseltmeye gidebileceği açıklanmıştı. Aşağıda yer alan listeden PlayStation 5’e çıkacak olan oyunların tam listesine ulaşabilirsiniz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version