God of War Ragnarök PS5 Teknik Özellikleri Sızdı

Teknik özellikler beklediğimizden farklı değil...

God of War Ragnarök PS5 teknik özellikleri, ShopTo tarafından gönderilen promosyon e-postası ile ortaya çıktı. Peki oyunun mevcut nesil konsol versiyonu hangi özelliklerden faydalanıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Duyuruldu!


Yılın merakla beklenen oyunlarından olan God of War Ragnarök, 9 Kasım 2022 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacak. 2018 yılında çıkan oyunun doğrudan devamı niteliğinde bir hikaye olup, Kratos ile oğlu Atreus’un macerasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Uzun zamandır beklenen çıkış tarihinin geçtiğimiz hafta duyurulmasına ek olarak, bildiğiniz gibi özel sürümleri de ortaya çıkmış ve bugün itibarıyla ön-siparişe açılacağını da öğrenmiştik.

Oyun ile ilgili halen çoğu şey karanlıkta, ama büyük buluşmanın gerçekleşeceği gün gelene kadar yapılacak olan tanıtımlar ile kafalardaki soru işaretleri de büyük ölçüde cevaplarını bulacaktır. Mesela bunlardan birisi, PlayStation 5 sürümünde bulunacak olan performans seçenekleri. Şimdilik bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı, ama Birleşik Krallık menşeli perakendeci ShopTo, bunu birazcık öne aldı.

god-of-war-ragnarok-fenrir

God of War Ragnarök PS5 Teknik Özellikleri Belli Oldu

Yakın bir zaman önce God of War Ragnarök ön-siparişi ile ilgili olarak gönderilen promosyon e-postasında, üç boyutlu ses dahil PlayStation 5 özelliklerine yer verildi. Bilgilere göre, tahmin edildiği üzere iki farklı sunum modu ile karşılaşacağız. Bunlardan ilkinde gerçek 4K çözünürlükte 30 FPS akıcılık sunulacak iken, diğerinde ise dinamik 4K çözünürlükte 60 FPS akıcılığında oynayabilmek mümkün olacak.

Ses konusunda ise Tempest 3D AudioTech desteği ile çok yönlü üç boyutlu ses avantajı sayesinde, düşmanların hangi yönden geldiğini algılayabileceğiz. E-postada ayrıca DualSense ile sunulan dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyici fonksiyonundan da faydalanılacağı belirtilmiş.

Exit mobile version