God of War Ragnarök PS1 Üzerinde Nasıl Görünürdü?

Yeni oyunla geçmişe bir ziyarete ne dersiniz?

God of War Ragnarök PS1 Üzerinde Nasıl Görünürdü

Youtube üzerinde oldukça hoş ve yaratıcı çalışmaların sergilendiği videolara sık sık denk geliyoruz. Bir tanesini de bu haberimizde sizlerle paylaşmak istedik. Eğer God of War Ragnarök PS1 için geliştirilmiş olsaydı, nasıl bir görselliği olurdu diye hiç merak ettiniz mi? Ettiyseniz de etmediyseniz de, artık öğrenebileceksiniz. Jackarte, geçtiğimiz günlerde satışa sunulan oyunun ilk PlayStation konsolunda nasıl görüneceğine dair güzel bir çalışma yapmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök İnceleme Puanları ile Ateş Ediyor!


God of War Ragnarök PS1 Versiyonu, Nostaljik Olmuş

Bu tarz videolar, aslında 98DEMAKE ve Bearly Regal Youtube kanallarında yayınlanıyordu. Ne var ki her iki kanal da bu açıdan uzun zamandır sessiz olduğu için, kolları sıvayan sıvayan Jackarte olmuş ve ortaya gerçekten harika bir iş çıkartmış diyebiliriz. Bizleri bir yandan maziye götüren, hoş bir video hazırlamış.

Toplamda kırk saniye uzunluğu olan videoda, finalinde Thor ile olan savaşın gösterildiği hikaye fragmanından sahneler görüyoruz. Atreus ve Kratos elbette ön plandayken, Freya, Odin ve Tyr de karşımıza çıkıyorlar.

Mümkün olabildiğince aslına uygun ve bu bağlamda da etkileyici bir çalışmaya imza atılmış olsa da, bir nokta dikkat çekmiyor değil. Öyle ki Tyr, normalinde oldukça uzun boylu olmasına rağmen, Jackarte tarafından hazırlanmış olan videoda neredeyse aynı boyda görünüyorlar. Bu elbette görmezden gelinebilir.

Öte yandan, kullanıcının hesabında Silent Hill Townfall, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, The Witcher 3, Skyrim, Far Cry 6, Resident Evil Village ve Fallout: New Vegas için de benzer olarak hazırlanmış olan videolar var. Bir göz atmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version