God of War Ragnarok İlk Yaş Derecelendirmesini Aldı!

Daha aşağısını beklemiyorduk zaten...

God of War Ragnarok ilk yaş derecelendirmesini aldı

God of War Ragnarok‘un çıkış tarihinin PlayStation Network veritabanında bulunmasından günler sonra, bir ülkenin derecelendirme kurulu, oyuna şimdiden 18 ve üzeri bir yaş derecelendirmesi verdi. MP1st tarafından dikkat çekilen paylaşıma göre, Suudi Arabistan’ın Görsel-İşitsel Medya Genel Komisyonu, God of War Ragnarok’u derecelendirdi ve resmi hesabı aracılığıyla bir güncelleme tweet’i attı. God of War Ragnarok ilk yaş derecelendirmesini aldı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarok Çıkış Tarihi Sızdırıldı!


God of War Ragnarok İlk Yaş Derecelendirmesini Aldı

Suudi Arabistan’ın Görsel-İşitsel Medya Genel Komisyonu, God of War Ragnarok’u derecelendirdi ve resmi hesabı aracılığıyla bir güncelleme tweet’i attı. GCAM’ın resmi web sitesinde oyun için herhangi bir giriş olmadığı ve ön sayfada da hiçbir bilgilendirici bilgi olmadığı için derecelendirme neye göre yapıldı merak konusu. Bunun ışığında, Santa Monica Studio’nun dünya çapındaki derecelendirme kurullarına God of War Ragnarok’u gönderip göndermediği veya GCAM’ın önceden bir derecelendirme verip vermediği belli değil. Yine de, aşağıdaki tweet üzerinden paylaşılan mesaja göz atabilirsiniz.

Yaş derecelendirmeleri genellikle çıkış tarihi duyurulan oyunlar için yapılır,  bu nedenle GCAM’in tweet’i anlaşılır bir şekilde çenemizi kaşımamıza neden oldu. God of War Ragnarok’un sızdırılan çıkış tarihini geçtiğimiz gün sizlerle paylaşmıştık. 30 Eylül 2022’de çıkması muhtemel olan oyun için şimdiden hazırlığınızı yapmanızı öneririz. Daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda sizleri sitemiz üzerinden bilgilendiriyor olacağız. Şimdilik God of War Ragnarok’un PlayStation 4 ve 5 için geliştirilmekte olduğu dışında resmi bir çıkış bilgisi yok.

Oyun Hakkında: Santa Monica Studio’dan eleştirmenlerin beğenisini kazanan God of War’un (2018) devamı geliyor. Kratos ve Atreus, bir kehanete göre dünyayı sona erdirecek bir savaşa hazırlanırken cevaplar aramak için Dokuz Diyar’ın her birine gitmelidir. Asgard kuvvetleri savaşa hazırlanırken Kratos ve Atreus, cevaplar aramak için Dokuz Diyar’ın derinliklerine girerler. Yol boyunca enfes manzaralara sahip çarpıcı bölgeleri keşfedecek, diyarların dört bir yanından müttefikler toplayacak, İskandinav tanrıların ve canavarların şekline bürünen korkunç düşmanlarla karşılaşacaklar.

Ragnarök tehdidi yaklaştıkça, Kratos ve Atreus kendilerini ailelerinin güvenliği ve diyarların güvenliği arasında seçim yaparken bulurlar… Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version