God of War Ragnarök Grafik Modları Resmiyet Kazandı

Her tercihe uygun bir seçenek mevcut...

God of War Ragnarök Grafik Modları Resmiyet Kazandı

God of War Ragnarök grafik modları, SIE Santa Monica Studio tarafından resmi olarak açıklandı. Mevcut nesil konsol için beş, PlayStation 4 Pro için ise iki farklı grafik modu olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni God of War Ragnarök Sahne Arkası Videosu Yayınlandı


2020 yılından bu yana süren bekleyişin ardından, Atreus ve Kratos ile çıkacağımız God of War Ragnarök maceramıza az bir zaman kaldı. 9 Kasım 2022 Çarşamba günü, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarında eşsiz bir maceraya daha atılacağız.

Zaman içerisinde yapılan yeterli ölçüdeki tanıtımlar ile devam oyunu hakkında epey fikir sahibi olmuştuk. Elbette SIE Santa Monica Studio, 2018 yılında çıkan God of War ile olduğu gibi, deneyimin epey büyük bir kısmını oyunu oynarken deneyimlememizi istediği için fazla da ileriye gitmiyor. Ancak merak edilen bazı soruların cevaplarını da vermiyor değil.

God of War Ragnarök Grafik Modları Detayları

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk bakış yazıları ile PlayStation 5 grafik modları ortaya çıkmıştı. Bugün sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan geliştirici stüdyo, mevcut nesil konsol için beş ve PlayStation 4 Pro için de iki olmak üzere detaylı grafik modları açıklamasında bulundu.

PlayStation 5 platformunda Performans moduna aldığınız zaman 1440 – 2160p çözünürlükte 60 FPS akıcılığında bir deneyim sizi bekleyecek. Performans modunda Yüksek Kare Hızı seçeneğini isterseniz, HDMI 2.1 bağlantısı ile 60 FPS üstü bir akıcılık mümkün olacak. Oyunun ayrıca VRR (Değişken Tazeleme Oranı) özelliğini desteklediğini de belirtelim.

Kalite modunu tercih etmeniz durumunda ise, gerçek 4K çözünürlüğü olan 2160p ile 30 FPS akıcılığında oynayabileceksiniz. HDMI 2.1 bağlantısı ile Yüksek Kare Hızı seçeneğinde ise 1800 – 2160p çözünürlükte 40 FPS akıcılık olacak. VRR özelliğini açtığınız zamanda ise 40 FPS üstünü görebileceksiniz.

PlayStation 4 Pro konsolu ise iki farklı grafik modu ile gelecek. Performans modunu tercih ederseniz, 1080 – 1656p çözünürlükte 30 FPS üstü akıcılıkta bir deneyim sizi bekleyecek. Kalite modunda, 1440p – 1656p arası çözünürlük ile sabit 30 FPS akıcılık ile oynayabileceksiniz. Standart PlayStation 4 versiyonu için 1080p çözünürlükte 30 FPS akıcılık söz konusu olacak.

Exit mobile version