God of War Ragnarök Genişlemesi Yakında Duyurulacakmış

The Game Awards 2023'te mi?

AreaJugones tarafından aktarılana göre, God of War Ragnarök genişlemesi önümüzdeki ay içerisinde duyurulabilir. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: God of War ve Uncharted GOG Mağazasına da Geliyor


God of War Ragnarök genişlemesi, ilk olarak Ağustos ayında The Snitch tarafından yapılan paylaşım ile ortaya çıkmıştı. Rise of the Ronin oyununun geçtiğimiz yılın Eylül ayındaki State of Play yayını sırasındaki duyurusu öncesinde sızdıran kaynak üzerinden aktarılan bilgiler, genişlemenin % 60 oranında tamamlandığına ama bu yıla yetişemeyebileceğine işaret ediyordu. Görünüşe göre beklenen duyuru yakın bir zamanda yapılacak.

İspanyol mecra AreaJugones tarafından SIE Santa Monica Studio içinden ve gizliliğini korumak istediği için anonim olarak nitelendirilen bir kaynaktan aktarılan bilgilere göre, bahsi geçen ve şimdilik genişleme paketi / indirilebilir içerik yakın bir zamanda duyurulacak.

God of War Ragnarök Genişlemesi Ne Zaman Duyurulacak?

Henüz duyurunun ne şekilde yapılacağına dair bir bilgi bulunmaz iken, zamanlama olarak 7 Aralık 2023 Perşembe günü gerçekleşecek olan The Game Awards 2023 şovunun seçildiği tahmin ediliyor.

Kratos'un God of War Ragnarök'teki Kaderi Farklı Olacakmış

Hatırlayacağınız üzere The Snitch, Ağustos ayındaki paylaşımında Spider-Man: Miles Morales gibi bağımsız genişletme paketi ile karşılaşıp karşılaşmayacağımız konusunda emin olamadığını söylemişti.

Yakın bir zaman önce ise ViewerAnon, bu söylentiye farklı bir boyut kazandırarak indirilebilir içerik olarak başlayan ama Spider-Man: Miles Morales gibi bağımsız genişletme paketine dönüştürülmesi beklenen bir oyun üzerinde çalışıldığını söylemişti.

God of War Ragnarök için hazırlandığı iddia edilen genişleme paketi / indirilebilir içerik, aslında büyük bir sürpriz diyebiliriz. Malum, oyun yönetmeni Eric Williams tarafından oyunun zaten çok büyük olduğu ve herhangi bir ek içeriğin beklenmemesi gerektiğini dile getirmişti. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version