God of War: Ragnarok Fragmanı Yayınlandı

Uzun bir bekleyişin ardından God of War: Ragnarok fragmanı bizlerle!

God of War Ragnarok Fragmanı Yayınlandı

Yeni God of War: Ragnarok fragmanı PlayStation Showcase 2021 sırasında gösterildi. Birçok detayı gördüğümüz devam oyununun büyük bir heyecan yarattığını söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Showcase 2021 Duyuruları


PlayStation platformlarının amiral gemilerinden bir tanesi olan God of War, son olarak 2018 yılında ve tamamıyla kabuk değiştirerek karşımıza çıkmıştı. Aşina olduğumuz kamera açısı değişmiş ve omuz hizasına indirilmişti. Bununla hikayenin işleniş şekli de büyük ölçüde değişime uğramıştı ki The Last of Us esintileri görmek mümkün olmuştu. Yani artık daha yetişkin oyunu haline gelmişti seri son oyunu ile.

Yaşanan bu değişim her ne kadar bir parça tartışmalara neden olmuş olsa da, 2018 yılının en başarılı oyunlarından bir tanesi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Yeni God of War yeni bir hikayenin başlangıcı olduğu için, haliyle devam oyunlarının gelmesi kaçınılmazdı ve öyle de olacak. Geçtiğimiz yılın Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilmiş olan PlayStation 5 sunumunda da God of War Ragnarok adıyla duyurulmuş. Ne var ki sadece logosunu görebilmiştik, ama bu bile biz oyuncular için yeterliydi.

Uzun süreli bekleyişin ardından, yeni God of War için yeni bir fragman PlayStation Showcase 2021 sunumu sırasında gösterildi. 2018 yılında çıkan oyunun doğrudan devamı olacak God of War: Ragnarok’ta Kratos ve oğlu Atreus’un macerasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.

God of War: Ragnarok Fragmanı Heyecan Yarattı

Üç dakikadan biraz uzun olan fragman sırasında, henüz adını bilmediğimiz küçük bir kız ile Nors mitolojisinde Savaş Tanrısı olan Tyr de ekranımıza geliyor. Sunum sonrasındaki röportajda bu iki karakterin tekrar görünmesi ile senaryoda önemli yer tutacaklarını tahmin etmek hiç de güç değil.

Bunların yanı sıra, oynanış olarak dövüş sistemindeki yeniliklere de yer verilmiş. Mesela Atreus artık yeni yetenekler kullanabilip yeni kombinasyonlar da yapabiliyor. Ayrıca bir önceki oyuna kıyasla açık dünya oynanışa bir yönelme olabileceği düşüncesi de kafalarda oluşmadı değil. Tabii ki bunu oyunla ilgili daha fazla detay paylaşıldığında öğreneceğimizden şüphemiz yok.

PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştirilmekte olup, 2022 yılında çıkması beklenen oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

God of War: Ragnarok hakkında ne düşünüyorsunuz? Bekleneni verebilecek mi? Oyun hakkındaki izlenimlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version