God of War Ragnarök Duyurusu için Barlog’dan Açıklama

Duyuru için biraz daha bekleyeceğiz...

Bugün için planlanan God of War Ragnarök duyurusu ertelendi. Cory Barlog yapılan açıklamalar bizleri üzdü. Ancak bu açıklamaların arasında sevindiren bir detay da bulunuyor ki oyun halen bu yıl içerisinde satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Dizisi ve Dahası Yolda!


Oyuncular olarak God of War Ragnarök için büyük bir sabırsızlıkla bekleyişteyiz. 2020 yılının Haziran ayında gerçekleştirilen PlayStation 5 sunumu sırasında duyurulmuş olan oyun, son olarak Eylül ayında karşımıza çıkmıştı. Oynanış mekaniklerini de net bir şekilde gördüğümüz God of War Ragnarök, bizleri daha da heyecanlandırmıştı.

Bildiğiniz gibi uzun zamandır çıkış tarihinin ne zaman duyurulacağı merak konusuydu. Her ne kadar Bloomber tarafından ortaya atılan söylem ile son zamanlarda artık Kasım ayına işaret ediliyor olsa da, bunun resmiyet kazanması bekliyoruz. Haliyle de gözümüz kulağımız hem Sony Interactive Entertainment hem de SIE Santa Monica stüdyosuna dönmüş durumdaydı.

God of War Ragnarök Kratos-Atreus

God of War Ragnarök Duyurusu Bugün Gelmeyecek

Oyunun son State of Play yayınında karşımıza çıkmayışının yarattığı hayal kırıklığının ardından Cory Barlog’un Twitter üzerinde bir hayli aktif olması ve peş peşe söylemlerde bulunması, beklenen günün yakın olduğunu düşündürtmüştü. Zaten Tom Henderson ve The Snitch de geçtiğimiz hafta 30 Haziran 2022 tarihinde yani bugün, God of War Ragnarök oyunu ile ilgili bir duyuruya imza atacaklarını ve merak edilen çıkış gününün de netlik kazanacağına işaret etmişti. Ne var ki planlanan programdan vazgeçilmiş gibi görünüyor. Diğer bir deyişle, bugün bir God of War Ragnarök duyurusu ile karşılaşmayacağımız kesinleşti diyebiliriz.

Ancak işin güzel yanı şu ki, bir kullanıcının “Neden devam etmiyor ve ragnarok’un ertelendiğini söylemiyorsunuz, böylece yolumuza devam edebilir ve yılın geri kalanı için plan yapabiliriz, bu sinir bozucu olmaya başladı” yorumuna cevap veren Barlog, “Çünkü ertelenmedi” cevabını vererek oyunun halen bu yıl içerisinde çıkacağına resmiyet kazandırmış oldu.

Son olarak God of War Yönetmeni Cory Barlog, kendisine yöneltilen soruların bir hayli fazlalaşması karşısında genel bir yorumda bulunarak hayranlara sabırlı olmaları ricasında bulundu:

“Sevgili herkes,

Eğer bana kalmış olsaydı, bildiğim her şeyi öğrendiğim anda paylaşırdım. Ama bana kalmış değil. Yani lütfen, sabırlı olun. Söz veriyorum ki bilgiler mümkün olan en erken zamanda paylaşılacak. Oyunları sizin için yapıyoruz. Oyunları sizin sayenizde yapıyoruz.”

Bakalım oyun ile ilgili yeni duyuru ne zaman yapılacak? Yapılan açıklamaları göz önünde bulunduracak olursak, sıradaki State of Play yayınının ana gündem maddesi olabilir veya en azından beklenen duyuru o esnada yapılabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version