God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Netleşiyor

Bakalım Eylül ayı gerçekten de büyük buluşma ayı mı olacak?

God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Netleşiyor

Önceden sızdırılan God of War Ragnarök çıkış tarihi netleşiyor gibi görünüyor. Eylül ayı için yavaştan hazırlık yapmaya başlayabiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök Erişilebilirlik Özellikleri Ortaya Çıktı


God of War Ragnarök 2020 yılının Eylül ayı içerisinde duyurulmuştu. 2018 yılında çıkmış olan God of War için devam niteliğinde geliştirilen yeni oyun, son olarak Eylül ayı içerisindeki oynanış videosu ile karşımıza çıkmıştı.

Her ne kadar aradan geçen zaman zarfında bizleri heyecanlandıran daha başka açıklamalar yapılmış olsa da, çıkış tarihini halen bilmiyoruz. İlk etapta 2021 yılında çıkacağı söylenir iken, bildiğiniz gibi 2022 yılına kalmıştı. SIE Santa Monica Studio ise üstüne basa basa yeni bir erteleme ile karşılaşmayacağımızı ve yeni oyunun bu yıla yetişeceğini söylemişti.

Hatırlayacağınız üzere PlayStation veritabanını izleyen ve değişimleri aktaran Twitter hesabı PlayStation Game Size, Ocak ayı içerisinde yaşanan sızıntı ile God of War Ragnarök oyununun 30 Eylül 2022 tarihinde çıkacağına işaret etmişti. Pek tabii ki resmi olarak Sony Interactive Entertainment veya SIE Santa Monica Studio’nun ağzından duymadığımız için söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var.

God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı Mı?

Öte yandan, God of War Ragnarök çıkış tarihine dair yakın bir zaman önce yeni bir gelişme daha yaşandı. Öyle ki, oyun için hazırlanmış olan bazı ürünler aracılığıyla daha önceden sızdırılan tarihin doğru olma ihtimali biraz daha arttı.

Birleşik Krallık’taki Geeky Zone mağazasında oyuna ilişkin ticari ürünler listelenmiş ve büyük bir çoğunluğu da 30 Eylül 2022’de satışta olacakmış. Diğer bir deyişle, daha önceden sızdırılmış olan tarih, God of War Ragnarök ile buluşacağımız muhtemelen tarih olabilir. En azından Kratos ve Atreus ile yeni maceraya Eylül ayı içerisinde çıkacakmışız gibi görünüyor.

 

Exit mobile version