God of War PS5 Sürümü Bugün Geliyor: İşte Yenilikler!

Santa Monica Studio tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda God of War yarın itibarıyla yeni nesil konsollara uyarlanmış şekilde karşımıza çıkacak. Peki ama God of War PS5 için ne zaman yayınlanacak, ne kadar olacak ve neler değişecek?


İlginizi Çekebilir: En İyi 50 TL Altı Oyunlar – Şubat 2021


God of War PS5 Sürümü Yenilikleri Neler?

God of War’ın PlayStation 5 için özel olarak optimize edilen bu sürümünde 4K çözünürlükte sabit 60 FPS deneyim sunulacak. Bu arada 4K çözünürlük, Checkerboard teknolojisi ile sağlanacak.

Yani 2160P ya da daha üstü çözünürlüğe sahip olan bir televizyonunuz ya da monitörünüz varsa, God of War’ın çok daha güçlü bir sürümünü oynamanız mümkün olacak.

God of War PS5 Sürümü Yenilikleri, Çıkış Tarihi, Fiyatı

 

God of War PS5 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Eğer kütüphanenizde God of War yer alıyorsa, PlayStation 5 için özel olarak optimize edilen bu sürümü oynayabilmek için herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yok. Yani ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabileceksiniz.

Eğer kütüphanenizde God of War yoksa ve PlayStation Plus Collection ile de almadıysanız, oyunun normal fiyatını ödeyerek PS5 için özel olarak optimize edilmiş bu sürüme erişebileceksiniz.

God of War PS5 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Santa Monica Studio tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda God of War’ın PlayStation 5 için özel olarak optimize edilmiş bu sürümü, 02 Şubat 2021 tarihinde yayınlanacak.

Exit mobile version