God of War PC Yolcusu!

PlayStation cephesi özel oyunların sonunu getirmeye kararlı.

God of War PC Yolcusu

Görünüşe göre 2018 yılında çıkışını gerçekleştiren God of War oyunu artık PlayStation’a özel değil. Bu da oyunun gelecekte PC’ye de çıkabileceği anlamına geliyor. İlk God of War oyununun 2005’te piyasaya sürülmesinden bu yana, seri her zaman PlayStation markası için özel bir konuma sahip oldu. God of War PC yolcusu mu?


İlginizi Çekebilir: God of War: Fallen God Duyuruldu!


God of War oyunlarının “Sadece PlayStation’da” sloganıyla damgalandığı düşünüldüğünde, God of War’u diğer platformlarda görme fikri çoğunlukla akıllara gelmezdi. Şimdi ise God of War’un PlayStation’daki bu özel statüsü için bazı şeylerin değişebileceğini rahatlıkla dile getirebiliriz.

Birkaç Twitter kullanıcısı tarafından tespit edilen detaylar God of War oyununun PC için piyasaya sunulacağı düşüncelerini güçlendiriyor. PlayStation Exclusives satış rekorlarını kıran 2018 God of War, artık sadece PlayStation için özel değil.

God of War PC Hayali Gerçek Mi Oluyor?


PlayStation oyuncuları için çok fazla anlam ifade etmese de, “Sadece PlayStation’da” sloganının resmi blog sayfasından kaldırılması God of War’un PC’ye gelebileceği iddialarını güçlendiriyor. Detroit: Become Human, Horizon Zero Dawn ve Death Stranding’in de aynı yolu izlediğini hatırlatmak gerek.

Şu an itibariyle, ne Sony ne de God of War geliştiricisi Santa Monica Studios son değişiklik hakkında resmi bir açıklama yapmış değil. Konu hakkında detaylar paylaşıldıkça sizlere buradan aktarmaya devam edeceğiz. İlgili blog sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? God of War’un PC’ye çıkma olasılığı ne kadar? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimizle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version