God of War’un PC Versiyonu Duyuruldu!

Kratos beyin Nors macerası PC platformuna taşınıyor.

God of War'un PC Versiyonu Duyuruldu!

PlayStation oyunlarını PC platformuna da gelecek olması uzun zamandır konuşulan bir konuydu. Geçtiğimiz sene Horizon: Zero Dawn – Complete Edition ve bu sene de Days Gone oyununun Epic Games Store ve Steam için satışa sunulması ilk iki adım iken, önümüzdeki sene çıkacak God of War’un PC versiyonu ise şimdilik üçüncü adım olacak.


İlginizi Çekebilir: God of War: Ragnarok Türkçe Olacak Mı?


God of War’un PC Versiyonu Seneye Satışa Sunulacak

SIE Santa Monica tarafından geliştirilen efsane serinin son oyunu, E3 2016 fuarında duyurulmuş ve 2018 yılı içerisinde de Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 4 için satışa sunulmuştu.

Kısa sürede büyük başarılar elde eden Kratos ağabeyimizin son macerası için stüdyonun Topluluk Yöneticisi Grace Orlady “Santa Monica’daki hepimiz, God of War serisi hayranlarının Kratos’un hikayesinin bu son oyununa gösterdiği destek ve tutkudan ötürü minnettarız. 2021 Ağustos itibarıyla PlayStation 4 üzerinde 19.5 milyon God of War satıldı. Bu deneyimi PC’deki yeni oyuncularla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” yorumunda bulundu.

PC (Epic Games Store ve Steam) için 14 Ocak 2022 tarihinde 329 TL fiyat etiketi ve Türkçe altyazı ve arayüz seçenekleri ile çıkacak olan oyunun Steam sayfasına bakacak olursak, kare hızı kilidinin olmayacağını, 4K’ya kadar çözünürlük desteğinin sunulacağını, yüksek çözünürlüklü gölgelendirmeler, geliştirilmiş ekran alanı yansımaları, GTAO ve SSDO eklentileri dahil çok daha fazla grafiksel seçeneğin olacağını görebiliyoruz. Ayrıca NVIDIA DLSS ve NVIDIA Reflex, kişiselleştirilebilen kontroller, ultra geniş ekran (21:9) ve DualShock 4 ve DualSense desteğinin olacağı da dikkat çekiyor.

God of War Hakkında

Kuzey diyarına adım atın
Olimpos Tanrılarından aldığı intikamın üzerinden yıllar geçen Kratos, artık İskandinav Tanrılarının ve canavarlarının diyarında sıradan bir insan olarak yaşıyor. Bu sert ve acımasız dünyada hayatta kalabilmek için savaşmak ve oğluna da aynısını öğretmek zorunda.

İkinci bir şans yakala
Kratos yeniden bir baba. Onun saygısını kazanmaya kararlı oğlu Atreus’un akıl hocası ve koruyucusu olarak, bir yandan oğluyla son derece tehlikeli bir dünyada ilerlerken diğer yandan da adeta onun simgesi olan öfkesini bastırmak ve kontrol etmek zorunda.

Korkutucu yaratıkların olduğu daha karanlık ve dizginsiz bir dünyaya yolculuk et
Mermer taş ve sütunlarla kaplı gösterişli Olimpos’tan çıkıp Viking öncesi İskandinav kültürünün amansız orman, dağ ve mağaralarına gelen Kratos, kendi yaratık, canavar ve tanrı panteonu olan yeni ve bambaşka bir diyarla karşı karşıya.

Göğüs göğüse kanlı çatışmalara gir
Oyuncuyu her zamankinden daha çok aksiyonun içine sokan omuz üstü kamera açısı sayesinde, God of War™’daki savaşlar Kratos’un yüzleşeceği İskandinav yaratıkları panteonunu yansıtıyor: Görkemli, vahşi ve zorlayıcı. Yeni bir ana silah ve yeni kabiliyetler bir yandan God of War serisini simgeleyen ruhu korurken bir yandan da türe yeni bir boyut katan şiddetli mücadeleler sunuyor.

Exit mobile version