God of War PC İnceleme Puanları Yayınlandı

Serinin son oyunu PC'de de iyi performans sergiliyor!

God of War PC inceleme puanları ortaya çıkıyor. Serinin güncel oyunu nasıl bir performans çiziyor? Bekleneni veriyor mu? Detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Sistem Gereksinimleri Açıklandı


14 Ocak 2022 tarihinde PC üzerinde oynanabilir olacak olan God of War, seriye yeni bir soluk getirmişti. 2010 yılında piyasaya sürülen God of War 3 sonrasında Yunan Mitolojisi hikayelerine son vermeye karar veren Santa Monica, son oyunda hem hikayeyi hem de oynanışı değiştirmişti.

Bizleri Kuzey’e götüren ve Nors Mitolojisi temelli bir Kratos hikayesi anlatan stüdyo, serideki tüm mekanikleri değiştiren bir yapım ortaya çıkarmıştı. Bıçak sırtı kararlar alan stüdyonun bizlerle buluşturduğu oyun ise beklentinin aksine çok sevilmişti.

God of War PC İnceleme Puanları Ne Seviyede?

Sony, yakınlarda sürpriz bir karar alarak PlayStation markası ile özdeşleşen God of War’ı bilgisayara getirmeye karar vermişti. Cuma günü Epic Games Store ve Steam üzerinden PC kullanıcılarıyla buluşacak olan oyunun inceleme puanlarının ortalaması, Metacritic sitesine bakılırsa şu an için 93 / 100. İlerleyen zaman zarfında nihai durum tam olarak netleşecektir. Şimdiye kadar yayınlanan inceleme puanları için aşağıya bakabilirsiniz.

God of War PC İnceleme Puanları Metacritic

Exit mobile version