God of War Geliştiricisi, Yeni Projeler Üzerinde Çalışıyor

Fantastik temalı bir oyun çıkar mı karşımıza?

God of War geliştiricisi Santa Monica Studio için sırada neyin olduğu merak ediliyor. Yakın bir zaman önce yapılan bir röportajdan da ilginç sayılabilecek bir bilgi çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök PS1 Üzerinde Nasıl Görünürdü?


PlayStation Studios ailesinin en değerli stüdyolarından bir tanesi olan Santa Monica Studio, son olarak God of War Ragnarök ile karşımıza çıkmıştı. Şimdiden Yılın Oyunu ödülü için güçlü bir rakip olan oyun, dünya genelinde inanılmaz bir etki yarattı ve serinin en yüksek satış yapanı olma yolunda da emin adımlar ile ilerliyor.

God of War Geliştiricisi için Sırada Ne Var?

Her ne kadar God of War Ragnarök çıkalı daha bir hafta olmuşsa da, hem stüdyo hem de seri için sırada neyin olduğunu merak etmiyor değiliz. Yakın bir zaman önce LA Times tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan Yaratıcı Yönetmen Cory Barlog, geliştirilme aşamasında olan birden fazla projeleri olduğunu ve farklı yönlere yayılmakta olduklarını söyledi.

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz yıl içerisinde God of War Ragnarök oyununun Eric Williams tarafından yönetileceği duyurulmuştu. Bununla birlikte, her ne kadar Cory Barlog yardımcı konumunda bulunmuş olsa da, kendisinin geliştirilme sürecinin erken bir safhasında olunan farklı bir proje üzerinde çalıştığını da öğrenmiştik.

god-of-war-ragnarok-4

Bu gelişmenin üzerinden çok geçmeden Santa Monica Studio tarafından verilen iş ilanından da fantastik bir oyun için Kıdemli Karakter Konsept Sanatçısı arandığını görmüş ve bu yolla az buçuk bilgi sahibi de olmuştuk. Öyle ki gereksinimler kısmında fantastik karakterler, yaratıklar ve kostümler hazırlamada sağlam tasarım yetenekleri olan bir adayın arandığı yazılıydı. Bahsi geçen birden fazla projelerden bir tanesi bu olabilir.

Aradan geçen bir yıllık süre zarfında bu projenin ne kadar aşama kaydettiğini elbette şu durumda bilmiyoruz. Aynı şekilde diğer projelerin de. The Game Awards 2022 şovunda da karşımıza çıkıp çıkmayacağına dair herhangi bir imada da bulunulmuş değil. Haliyle de bekleyip görmekten başka yapabileceğimiz bir şey ne yazık ki yok. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version