God of War GeForce Now Veri Tabanında Ortaya Çıktı

Kratos'un yeni macerasına PC oyuncuları da dahil oluyor mu?

GÜNCELLEME: NVIDIA tarafından Wccftech sitesine yapılan açıklama ile listenin tamamıyla test amaçlı olduğu doğrulanmış. Dahası ise, listedeki oyunların teyit edilmediği ve bir nevi duyuru olarak algılanmaması gerektiğinden de bahsedilmiş.

***

PlayStation 4 oyunları teker teker PC oyuncuları ile buluşmaya devam ediyor. İlk olarak geçtiğimiz sene Horizon: Zero Dawn, bu sene de Days Gone Epic Games Store ve Steam üzerinden de yayınlanmış iken, sıradaki oyunlar ise Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras olacak. Peki sonrasında hangi oyunlar var? Bu konuda henüz resmi olarak bir açıklama olmasa da, God of War GeForce NOW veri tabanı üzerinde ortaya çıkarak heyecan yaratmayı başardı.


İlginizi Çekebilir: God of War: Ragnarok Fragmanı


God of War GeForce Now Veri Tabanında Belirdi

Tersine mühendislik yöntemi ile kurcalama yapmayı seven bir C++ yazılım geliştiricisi olan Ighor July, Medium sayfası üzerinde yayınladığı günlük yazısında yaptığı ilginç keşifleri takipçileri ile paylaşmış. Belirli bir yöntem ile GeForce NOW veri tabanına ulaşmayı başaran July, henüz duyurulmamış olan Mafia: Definitive Edition oyununun yanı sıra, bu veri tabanı girdisine bağlı olarak halihazırda Steam mağazasında bulunan God of War oyununa dair bir girdiye de denk gelmiş.

Bulguları karşısında şaşkınlığını gizlemeyen yazılım geliştiricisi Ighor July, oyunun Steam mağazasında olduğu tespit edilmiş olsa da henüz nerede olduğunu bulabilmiş değilmiş.

Ancak bu noktada kafaları karıştıran bir şeyin olduğunu söyleyelim. Öyle ki keşifler sırasında henüz Steam için duyurulmamış olan birçok oyunun ve uygulamanın bulunduğu bir listeye de ulaşmış. Bu oyunların arasında Super Mario Bros. Wii de bulunuyor. Bildiğiniz gibi hiçbir Nintendo oyunu PC platformuna gelmiş değil. Haliyle listenin hatalı veya Super Mario Bros. Wii oyununun kazara listeye eklendiği tahmin ediliyor.

Bildiğiniz gibi daha önceden GQ tarafından SIE Başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan, daha fazla PlayStation 4 oyununun PC oyuncularının beğenisine sunulacağını duyurmuştu. Bunun öncesinde ise isabetli sızıntıları ile dikkatleri üzerine çekmiş olan CrasyLeaksOnATrain isimli Twitter kullanıcısı, yaptığı paylaşım ile Bloodborne, Uncharted Collection ve Ghost of Tsushima oyunlarına ek olarak God of War’un da PC’ye geleceğini ortaya atmıştı.

Henüz konu ile ilgili olarak Sony Interactive cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Haliyle gelişmeleri takip edeceğiz. Bakalım bu keşiflerin altından ne çıkacak?

Exit mobile version