God of War FPS Olsaydı Nasıl Olurdu?

İlginç duruyor...

God of War FPS

God of War ‘ın FPS modunda nasıl görüneceğini hiç merak ettiniz mi? Artık merak etmeyin! YouTube kullanıcısı Speclizer, bir mod aracılığıyla 2018’de karşımıza çıkan God of War oyununun FPS modunda sekiz dakikasını yayınladı. Video, yönetmen Cory Barlog’dan onay alabilecek kadar ilgi çekici duruyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarok PS5’e Özel Olmayabilir!


God of War FPS Olsaydı Nasıl Olurdu?

UYARI: God of War’u oynamadıysanız, bu video sizin için spoiler içermektedir. 

Speclizer Kratos ile savaşan görünmez bir Baldur’un komik bir klibini de (aşağıda) sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı – God of War’ın dosyalarıyla oynarken karşılaştığı bir şey.

God of War dünya çapında beğeni topladı ve o zamandan beri Sony Interactive Entertainment için 500 milyon dolarlık gelir elde etti. Santa Monica Studio, başlangıcından bu yana serinin 51 milyonun üzerinde kopya sattığını resmi olarak duyurdu. Buna ek markanın yaratıcı ismi David Jaffe, geçtiğimiz günlerde serinin 2018 sürümüne el attı ve olumlu yorumlarda bulunarak markanın geleceğinden umutlu olduğunu belirtti.

God of War Ragnarok şu anda geliştirme aşamasında. Ancak, oyunun PlayStation 5’e özel mi yoksa çapraz nesil mi olacağı henüz belli değil. SIE CEO’su Jim Ryan, yakın tarihli bir röportajda bu konu hakkında konuşmaktan kaçınarak soru işaretleri oluşturdu. Bu arada Sony, Horizon: Forbidden West’in hem PS4 hem de PS5’te yayınlanacağını doğruladı. Mevcut nesil sürüm, yeni donanımı kullanmak için sıfırdan inşa edilecek.

Oyun Hakkında: Kratos tekrar baba oldu. Babasının saygısını kazanmaya çalışan bir oğlun akıl hocası ve koruyucusu olan Kratos’un uzun zamandır esiri olduğu öfkesini kontrol altında tutacak bir fırsat karşısına çıkar.

Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor. Kratos bu acımasız dünyada hayatta kalmak için savaşmalı ve oğluna da sadece hayatta kalmayı değil, aynı zamanda Sparta Hayaleti’nin yaptığı kanlı hataları tekrar etmemeyi de öğretmeli.

God of War ’un bu görkemli yeni hâli, ikonik serinin tüm niteliklerini, yani vahşi dövüş dinamiklerini, destansı baş düşman mücadelelerini ve nefes kesen boyutunu içinde barındırıyor ve bunları, Kratos’un dünyasını yeniden şekillendiren güçlü ve dokunaklı bir anlatıyla birleştiriyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version