God of War: Fallen God Duyuruldu!

Aradaki boşluklar Fallen God ile kapatılacak.

Yapılan duyuruya göre God of War 3 ve God of War arasında oluşan boşluklar God of War: Fallen God çizgi romanı ile doldurulacak. Kratos’un üçüncü oyunda Zeus ile olan mücadelesi oldukça kafa karıştırıcı bir şekilde sonlanmıştı. Karakterimizi Yunan mitolojisinden direkt olarak İskandinav mitolojisine geçiş yaptığını 2018 yılında çıkan God of War ile görmüştük.

Oğlu Atreus ile yeni maceralara yelken açan Kratos, yeni düzen dahilinde sıfırdan bir hayata başlıyordu. Peki ya Kratos’a tam olarak neler oldu? Nasıl böylesine köklü bir değişiklik yaşadı? Anlaşılan tüm bu merak edilen soruların cevabını yakında öğrenmek üzereyiz.


İlginizi Çekebilir: God of War PC İmkansız Bir Hayal Mi?


God of War: Fallen God İle Sırlar Açığa Çıkacak

Yeni God of War oyunu ile Kratos’un İskandinav mitolojisinde yaşadığı adaptasyona tanıklık etmiştik. Bu süreç dahilinde hemen hemen her oyuncunun aklında ise tek bir soru vardı. Bu noktaya nasıl geldik? Oyunun yönetmeni Cory Barlog’un bu tarz sorulardan kaçınmasının temelinde yatan sebep açığa çıktı.

Dark Horse Comics tarafından hazırlanan çizgi roman bizlere Kratos’un Zeus ile olan mücadelesinin ardından neler yaşadığını aktaracak. 24 Haziran’da resmi olarak belirli satış kanallarından servis edilecek olan çizgi roman, Chris Roberson ve Tony Parker tarafından kaleme alınmış durumda.

God of War: Fallen God Duyuruldu

Çizgi romanın tanıtım yazısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“God of War: Fallen God, Zeus ve Athena’ya karşı verdiği mücadeleden galip çıkan Savaş Tanrısı Kratos’un hikayesine odaklanacak. Büyük acılara sebebiyet veren esaretinden kurtulduğunu sanan Kratos, evinden ve utancından kaçmaya çalışırken öfkesi ve suçluluk duygusu onu asla yalnız bırakmayacak. Savaş Tanrısı, yenilmez olduğu düşündüğü tek düşmanına karşı, yani kendisine karşı olan öfkesi iyice alevlenir. İç dünyasında yaşadığı bu çelişki kazanılamaz ve deliliğe yol açar.”


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimizle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version