God of War Dizisi için Hazırlıklar Yapılıyor

Bakalım Kratos rolü için kim seçilecek?

God of War Dizisi için Hazırlıklar Yapılıyor

Bildiğiniz gibi Sony, bünyesindeki popüler markaları hem beyaz perdeye hem de televizyon ekranına getirmek için PlayStation Productions stüdyosunu kurmuştu. Bu çatı altından çıkan ilk yapım Uncharted olmuş iken, sırada HBO işbirliğinde hazırlanan The Last of Us dizisi ve Ghost of Tsushima filmi var. Bu listeye God of War dizisi de eklendi diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: God of War Windows 7 ve 8 Üzerinde Oynanabilecek


God of War Dizisi Geliyor

Deadline sitesine yansıyan bir rapora göre Sony ile Amazon, Prime Video üzerinden yayınlanacak olan eski mitoloji temalı oyuna dayalı bir televizyon dizisi için masaya oturmuşlar. Proje The Expanse yaratıcıları ve baş yapımcıları Mark Fergus ve Hawk Ostby, Zaman Çarkı baş yapımcısı ve dizi sorumlusu Rafe Judkins, Sony Pictures Television ve PlayStation Productions ortak yapımı olacakmış.

Her ne kadar şu an görüşmeler devam ediyor olsa da, Amazon tarafının God of War dizisinin haklarını sağlama almak için çaba sarf ettikleri söyleniyor.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse, halihazırda başrol koltuğunda Walton Goggins’in oturduğu Fallout dizisi ve Mass Effect dizisi söz konusu ve oyun fikri mülkiyetlerinin televizyon uyarlamaları için de dj2 Entertainment şirketi ile anlaşılmış durumda.

SIE Santa Monica Studio tarafından geliştirilmekte olan God of War oyunlarının ilki, 2005 yılında PlayStation 2 için satışa sunulmuştu. Yunan mitolojisini konu alan üç ana oyun ve iki ara oyunun ardından, tüm serinin öncesini konu alan God of War: Ascension ile karşımıza çıkılmıştı.

Son olarak 2018 yılında satışa sunulan ve İskandinav mitolojisinin konu alındığı God of War ile Kratos ağabeyimiz muazzam bir geri dönüşe atmıştı. Halihazırda ise God of War: Ragnarok oyununun PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştirilme aşamasında olduğunu söyleyelim.

Bakalım görüşmeler ne zaman sonuçlanacak ve resmi duyuru ne zaman yapılacak? Gelişmeler için takipte olacağız. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kratos için en uygun oyuncu kim olur? Düşüncelerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın.

Exit mobile version