Ghostwire: Tokyo İnceleme Puanları Yayınlandı

Tokyo şehrine yolculuk başlıyor...

Ghostwire Tokyo İnceleme Puanları Yayınlandı

The Evil Within 2 sonrasında, Tango Gameworks stüdyosunun sıradaki oyunu ile buluşmaya az kaldı. Cuma günü, büyük gün ve öncesinde de Ghostwire: Tokyo inceleme puanları ortaya çıkıyor. Bakalım oyun sektörünün görüşleri ne alemde? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: State of Play Yayını Sırasında Gösterilenler (10 Mart)


E3 2019 fuarı sırasında duyurulmuş olan oyunun hikayesi, bizleri adını aldığı Tokyo’ya götürecek. Visitors adı verilen dünya dışı ruhların şehri istilası altında olan şehirde, Doğaüstü güçlere sahip olan Akito olarak biz ise, bu ruhlar ile mücadele eder iken, yaşanan bu tuhaf olayların arkasındaki gizemi ortaya çıkartabilecek olan Hannaya maskesi giyen bir grup ile karşı karşıya geleceğiz.

Ghostwire: Tokyo İnceleme Puanları Detayları

25 Mart 2022 tarihinde PC ve PlayStation 5 için satışa sunulacak olan oyunun, şu an için fena olmayan bir performansı pek sergileyebildiği görülüyor. Öyle ki, Metacritic sitesine baktığımızda PC ortalaması 81 / 100 iken PlayStation 5 tarafında ise 75 / 100 seviyesinde geziyor. Hemen aşağıdan da hangi sitenin ne kadar puan verdiğini ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Ghostwire: Tokyo Fiyatı

PC (Epic Games Store ve Steam)

PlayStation 5

Ghostwire: Tokyo Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version