Ghostwire: Tokyo Çıkış Tarihi Netleşti

Mart kapıdan baktırır, adama ruh tokatlattırır...

Ghostwire Tokyo Çıkış Tarihi Netleşti

Ghostwire: Tokyo çıkış tarihi ne zaman? Her ne kadar resmi olarak duyurusu yapılmamış olsa da, PlayStation mağazasına yansıyan detaya göre, Mart ayı içerisinde büyük buluşma gerçekleşecek. Tabii ki yeni bir erteleme kararı alınmaz ise. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 (PS5) Çıkacak Oyunlar Listesi – 2022


Bizler olası bir The Evil Within 3 oyununu beklerken, E3 2019 fuarındaki Bethesda Softworks sunumu sırasında Ghostwire: Tokyo duyurusu ile karşımıza çıkmıştı Tango Gameworks. Her ne kadar daha sonradan Yaratıcı Yönetmen Ikumi Nakamura stüdyo ile yollarını ayırmış olsa da, yerini Shinji Mikami’nin bir diğer güvendiği isim olup Tekken serisi ve Soulcalibur oyunları ile tanıdığımız Kenji Kimura devralmıştı. Haliyle beklentiler yine oldukça yüksek diyebiliriz.

Son olarak geçtiğimiz yıl içerisinde ertelendiğini öğrendiğimiz Ghostwire: Tokyo için, henüz net bir çıkış tarihi duyurusu yapılmamış olsa, fazla beklemeyecekmişiz gibi görünüyor.

Ghostwire: Tokyo Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yakın bir zaman önce Mp1st sitesi tarafından belirtilene göre, aksiyon-macera oyunu 24 Mart 2022 tarihinde konsol tarafında süreli olarak PlayStation 5 için özel çıkışını gerçekleştirecek. PlayStation mağazasının Türkiye kanadına baktığımızda ise, bu tarihin 25 Mart 2022 olduğu görebiliyoruz.

Hikaye olarak Tokyo şehrinde geçecek olan oyunda, halkın neredeyse tamamının ortadan kayboluşuna ve Visitors adı verilen dünya dışı ruhların şehri istila edişine tanık olacağız. Doğaüstü güçlere sahip olan Akito olarak biz ise, bu ruhlar ile mücadele eder iken, yaşanan bu tuhaf olayların arkasındaki gizemi ortaya çıkartabilecek olan Hannaya maskesi giyen bir grup ile karşı karşıya geliyor.

Birinci kişi bakış açısından oynayacağımız Ghostwire: Tokyo oyununda, ana karakterimiz psişik ve normal ötesi yetenekler kullanabilecek. Kadroda, daha önceden DOOM (2016) üzerinde de çalışmış olan Shinichio Hara da bulunuyor. Tango Gameworks stüdyosuna oyunun aksiyona yönelik çatışma sisteminin oluşturulmasına yardım edebilmesi için dahil olan Hara, Ghostwire: Tokyo’nun Kuji-kiri ve dövüş sanatlarından esinlenilen çatışma sistemini ‘karatenin büyü ile buluşması’ olarak nitelendiriyor.

Ghostwire: Tokyo PlayStation 5 Özellikleri

Baş döndüren görseller: Işın izleme ve HDR özelliğiyle birlikte PlayStation 5 konsolunun gücü ve hızı, Tokyo’yu keşfettikçe şehri hiç olmadığı kadar güzel ve doğaüstü göstermeyi sağlıyor. Hızlı yükleme: PlayStation 5 konsolunun ultra yüksek hızlı SSD’si sayesinde neredeyse anında yükleme süreleriyle aksiyona katılın ve Tokyo’nun perili sokaklarında yükleme süreleri olmadan geçiş yapın.

Uyarlanabilir tetikler: İster geleneksel silahlarla ister doğaüstü güçlerle savaşın, uyarlanabilir tetikler sizi doğrudan harekete geçirecektir.

Dokunsal geri bildirim: Ghostwire: Tokyo’daki her yetenek ve karakter eylemi için eşsiz dokunsal geri bildirim ile paranormal yeteneklerinizin gücünü hissedin.

Uyumlu kulaklıklarla Tempest 3D AudioTech: Arkanızda işittiğiniz uğursuz bir gülüş. Uzaklardan gelen köpek havlaması sesleri. PS5 konsolunun 3D sesi sizi Tokyo’nun ürkütücü sokaklarına çekecek.

Exit mobile version