Ghostbusters: Spirits Unleashed Oyunu Geliyor!

Bu seferki asimetrik bir çok oyunculu oyun...

Ghostbusters Spirits Unleashed Oyunu Geliyor!

Sinema tarihinin önemli markalarından olan Ghostbusters, yani Hayalet Avcıları, oyunları ile de karşımıza çıkmıştı. 1984 yılında çıkmış olan ilk oyunundan sonra, yıllar içerisinde birçok farklı platformda boy göstermiş olan markanın son oyunu ise 2018 yılında mobil cihazlar için çıkmış olan Ghostbusters World olmuştu. Bu hafta ise Ghostbusters: Spirits Unleashed duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: The Quarry Sistem Gereksinimleri Belli Oldu


Asimetrik Çok Oyunculu Ghostbusters: Spirits Unleashed Duyuruldu

Geçmişte Friday the 13th: The Game ve Predator Hunting Grounds oyunları ile karşımıza çıkmış olan IllFonic tarafından geliştirilmekte olan dörde bir asimetrik çok oyunculu Ghostbusters: Spirits Unleashed, bu yılın son çeyreğinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Proton silahları, hayalet tuzakları ve PKE ölçer gibi ekipmanlar ile markanın özünde olan birçok dinamiğin karşımıza çıkacağı oyunda, farklı alanlarda hayalet avlamaya çalışacağız. Bu noktada, Slimer hayaleti olacak oyuncunun tahmin edebileceğiniz üzere özel güçleri olacak. Mesela uçabilmek, çatlaklar arasında geçiş yapabilmek ve saklanabilmek için objeleri kendi tarafına geçirmek gibi.

Her bir karşılaşmanın başlamasından önce, filmlerden aşina olduğumuz itfaiye istasyonunda takılabiliyor iken, duruma göre karakterinizi veya hayaletinizi özelleştirebilecek, ekipmanlarını ve yeteneklerini geliştirebileceksiniz. Dahası ise görev bilgilendirmesi sırasında Ernie Hudson tarafından seslendirilen Winston Zeddemore’un sesini duyabilecek olup, Dan Aykroyd tarafından seslendirilen Ray Stantz’tan da taktik alabileceksiniz.

Son olarak, Ghostbusters: Spirits Unleashed oyununu çevrimdışı olarak tek başınıza veya tercihen yapay zeka ile oynayabilecek olmanın yanı sıra, çapraz platform desteği ile farklı platformlardaki arkadaşlarınız ile oynayabilmeniz de mümkün olacak.

Duyuruya özel olarak yayınlanmış olan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version