Ghost Recon Breakpoint Ücretsiz Oluyor!

Hayalet takımının bir parçası olmaya hazır mısınız?

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan Ghost Recon Breakpoint, bu hafta sonu boyunca tüm platformlardan ücretsiz bir şekilde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Satışa çıktığı günden beri oyuncuları sinir krizine sokan Breakpoint, her ne kadar beklentileri karşılamasa bile oyunculara eğlenceli anlar yaşatmayı başaran bir yapım.

Peki Breakpoint bizlere neler sunuyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Bir Senede 5 Tane Oyun Çıkaracak!


Ghost Recon Breakpoint Bu Hafta Sonu Ücretsiz

Ubisoft tarafından geliştirilen Breakpoint, bu hafta sonu boyunca tüm platformlardan ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. 26 Mart 12:00 – 30 Mart 18:00 tarihleri arasında oyuna ücretsiz erişim sağlayabilecek olan kullanıcılar, şimdiden PlayStation Store, Xbox Store, Epic Games Store ve Uplay üzerinden ön yükleme işlemini başlatabilirler.

Buna ek olarak Ubisoft, oyunun tam sürümünü satın almak isteyenler için de bir indirim haftası başlatmış durumda. Bu indirim dahilinde oyunu Uplay üzerinden %67 indirimle 88.77 TL’ye satın alabilirsiniz. Ayrıca Gold ve Ultimate sürümleri de %65 indirime girmiş durumda.

Ghost Recon Breakpoint Ücretsiz Oluyor

Oyun Hakkında: Güney Pasifik’te yer alan Auroa adasında geçen yapım, teknoloji şirketi Skell Tech’in insanlığı geleceğe taşıyacak teknolojiler (World 2.0) üzerinde çalışmasında yaşanan olayları ele alıyor. Her şey yolunda giderken adayla bağlantı kesilir ve tekrar bağlantı kurulması adına adaya gönderilen 32 kişilik Ghost ekibi saldırıya uğrar. Yapılması gereken şey tabii ki bu saldırının arkasında kim olduğunu bulmak ve adada neler olup bittiğini öğrenmek.


Peki ya siz Breakpoint’i bu hafta sonu deneyimlemeyi düşünüyor musunuz? Oyun hakkındaki düşünceleriniz nedir? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimiz ile paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version