Ghost Recon: Breakpoint Steam Sayfası Açıldı

Pazartesi günü Auroa adası seyahati var...

Ghost Recon Breakpoint Steam Sayfası Açıldı

Ubisoft oyunları uygun adım marşla Steam mağazasına gelmeye devam ediyor. Son olarak The Division 2 sonrasında, Watch Dogs: Legion için 26 Ocak 2023 tarihini bekler iken, Ghost Recon: Breakpoint araya kaynak yaptı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs: Legion, Steam Mağazasına da Geliyor


Ubisoft Paris tarafından geliştirilmiş ve Ghost Recon: Wildlands için devam niteliği taşıyan Breakpoint, 4 Ekim 2019 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Bizi Güney Pasifik dolaylarına götüren oyunda, özel kuvvetlerden Yarbay Anthony “Nomad” Perryman rolüne bürünüyor ve Skell Technology ile ilgili olarak yaşanan sorunun kaynağını öğrenmek için şirketin evi olan Auroa adasına bir ziyarette bulunuyoruz. Bu ziyaretimiz de haliyle bir dizi sorunun başlangıcı oluyor.

Çıkışı sonrasında büyük hayal kırıklığı yaratan devam oyunu, iki buçuk yıl boyunca on birden fazla güncelleme, Ghost Experience, yapay zeka yönetimindeki takım arkadaşları, Sam Fisher ile Özel Operasyonlar işbirlikleri, Amber Sky operasyonunda R6 operatörleri ile çalışma ve son olarak da Bir Ağaç Dik projesi dahil büyük bir içerik desteği görmüştü.

Ghost Recon: Breakpoint Steam Mağazasına Ne Zaman Geliyor?

Geçtiğimiz yılın Nisan ayı içerisinde de bu desteğe son noktanın koyulduğu Ghost Recon: Breakpoint için Steam sayfası yakın bir zaman önce açılmıştı. Haliyle oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz. Şimdilik sadece standart sürümü görünüyor olsa da, 23 Ocak 2023 Pazartesi günü TSİ 20:00 sıralarında satın alıma açılması ile Deluxe, Gold ve Ultimate sürümleri de sayfada belirecek.

Ghost Recon: Breakpoint Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version