Ghost Recon: Breakpoint İçerik Desteği Sona Erdi

Artık adada yalnız başımıza kaldık...

Ghost Recon Breakpoint İçerik Desteği Sona Erdi

Ghost Recon: Breakpoint içerik desteği resmi olarak sonlandırıldı. Fransız yayıncı tarafından yapılan duyuru ile oyun için artık yeni içerikler yayınlanmayacak. Ancak sunucular şimdilik açık tutulacak. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rainbow Six Mobile Resmi Olarak Duyuruldu!


Ghost Recon serisinin şimdilik son oyunu, 2019 yılı içerisinde PC, PlayStation 4, Stadia ve Xbox One için satışa sunulmuştu. 2017 yılında çıkan Wildlands için bir devam niteliği taşıyan oyunda, kod adı Nomad olan Yarbay Anthony Perryman rolündeydik.

Merkez üssü Güney Pasifik bölgesinde Auroa’da bulunan ve sahibinin milyarder iş adamı ve hayırsever Jace Skell olduğu Skell Technology ile ilgili olarak yaşanan husumet sonrasında, durumu açıklığa kavuşturmak için adaya doğru yola çıkıyorduk.

Ticari anlamda beklentilerin altında bir performans göstermesi ve Ubisoft tarafından başarısızlık olarak nitelendirilmesine rağmen, iki yıl boyunca devamlı olarak içerik desteği görmüştü. On birden fazla güncelleme, Ghost Experience, yapay zeka yönetimindeki takım arkadaşları, Sam Fisher ile Özel Operasyonlar işbirlikleri, Amber Sky operasyonunda R6 operatörleri ile çalışma ve son olarak da Bir Ağaç Dik projesi ile dolu dolu bir süre güncel kalan Ghost Recon: Breakpoint için artık yolun sonuna gelindi.

Ghost Recon: Breakpoint İçerik Desteği Devam Etmeyecek

Son dört ay boyunca Operation Motherland modu, yirminci yıldönümüne özel eşyalar dahil birçok yeni içerik ve Quartz eşyalarının da yayınlanmasının ardından, Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile Ghost Recon: Breakpoint için içerik desteğinin sonlandırıldığı resmiyete kavuşturuldu.

Her ne kadar içerik desteği artık devam ettirilmeyecek olsa da, hem Breakpoint hem de Wildlands sunucuları kapatılmayacak. En azından şimdilik bir tarih verilmiş değil. Haliyle sunucuların daha ne kadar açık kalacağına ilişkin bir tahminde bulunmak zor. Bu süreçte ise ister tek başınıza isterseniz de kooperatif olarak arkadaşlarınız ile oynamaya devam edebileceksiniz.


Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ghost Recon: Breakpoint oyununu beğenmiş miydiniz? İçerik desteğinin sonlandırılması sizce iyi oldu mu? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version