Ghost Recon Breakpoint Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz!

Wolves çetesine karşı savaş başlatmaya hazır mısınız?

Ghost Recon Breakpoint Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz

Ubisoft, Uplay ve diğer platformlar üzerinden Ghost Recon Breakpoint‘i ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Söz konusu ücretsiz erişim hakkı sadece 4 – 7 Kasım 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Oyuncular şimdiden ön indirme başlatabilirler. Peki oyun bizlere neler sunuyor? Ghost Recon Breakpoint bu hafta oynaması ücretsiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 İnceleme


Ghost Recon Breakpoint Bu Hafta Sonu Ücretsiz

Ubi, Uplay, PlayStation 4, 5, Xbox One, Series X/S, Stadia ve Epic Games Store üzerinden Ghost Recon Breakpoint’i sadece bu hafta sonu için ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Oyuna 4 – 7 Kasım 2021 tarihleri arasında ücretsiz bir şekilde erişebileceksiniz. Buna ek olarak oyunu satın almaya karar verirseniz tüm ilerlemeleriniz tam sürüme aktarılacak. Böylelikle vakit kaybetmemiş olacaksınız.

İlgili Uplay sayfasına buradan ulaşabilir ve oyuna gelecek olan yeni içerik, içerikler için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıda yer alan oynatıcıdan izleyebilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Oyun Hakkında: Tek başına veya en fazla dört oyuncuyla birlikte oynayabileceğin farklı ve düşmanlarla dolu bir açık dünyada geçen bir askeri nişancı oyunu deneyimi seni bekliyor. Yaralı bir hâlde, hiçbir destek almadan ve peşinde seni öldürmek isteyenler varken hayatta kalma yeteneklerini test edecek ve savaşarak karşılık vereceksin.

Cole D. Walker’ın başını çektiği yozlaşmış eski özel kuvvet askerlerinden oluşan Wolves çetesine karşı kendi yöntemlerimizle mücadele veriyor olacağız oyun boyunca. Arkadaşlarınla birlikte takım kur ve temel harekât modundan PvP moduna kadar ortak ilerleme kaydetme deneyimini yaşa.

Oyunu PC üzerinden deneyimleyecek olan takipçilerimizin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerini dikkate almalarını öneririz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version