Ghost of Tsushima Satış Rakamı Önemli Bir Eşiğe Yaklaştı

10 milyona az kaldı...

Ghost of Tsushima Satış Rakamı Önemli Bir Eşiğe Yaklaştı

Ghost of Tsushima satış rakamı 10 milyon barajını geçmeye fazlasıyla yaklaştı. Kısa bir süre önce açıklanan güncel rakama ek olarak, geliştirici stüdyo bazı ilginç oyuncu istatistiklerini de paylaştı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima 2 Çok Oyunculu Destekli Olabilir


PlayStation konsollarının en başarılı oyunları arasında gösterilen Ghost of Tsushima, 2020 yılının Temmuz ayı içerisinde satışa sunulmuştu. Sucker Punch Productions tarafından geliştirilmiş olan oyun, birçok ödüle aday gösterilmiş ve çoğunu kazanmıştı.

Mart ayındaki içerik desteğinin sonlandırılma haberine kadar, Japon mitolojisinden esinlenilmiş çevrimiçi kooperatif olarak oynanabilen Ghost of Tsushima: Legends ve içeriğinde komşu Ikishima adası dahil yayınlanmış olan tüm içeriklerin bulunduğu Yönetmenin Sürümü ile PlayStation 5 versiyonu dahil bir hayli destek görmüştü.

Güncel Ghost of Tsushima Satış Rakamı Kaç Oldu?

Tam da dün itibarıyla ikinci yaşını doldurmuş olan Ghost of Tsushima için gerçekleştirilen kutlamaların bir parçası olarak, geliştirici stüdyo tarafından 9.73 milyon adet satış rakamının geride bırakıldığı açıklandı. Zaten ilk üç gününde 2.4 milyon satış gerçekleştirerek ne denli büyük bir beğeni topladığını bizlere net bir şekilde göstermişti. Haliyle güncel rakam bir yandan çok da şaşırtıcı değil iken, aynı zamanda da fazlasıyla göz dolduruyor.

Kutlamalar kapsamında, Sucker Punch Productions tarafından dünya genelinde oyuncuların faaliyetlerine ilişkin daha başka istatistikler de sundu.

Açıklanana göre, oyunun çıkışından bu yana 78 milyon fotoğraf çekilmiş, 91.4 milyon Legends modu görevi başlatılmış, 540.8 düello gerçekleştirilmiş, tilkiler 75.18 milyon kez sevilmiş, at üzerinde 6437.4 yıla tekabül eden süre geçirilmiş, 94.76 milyon kez Onsen (Japonca dilinde ılıca demek) ziyaret edilmiş ve 998.5 milyon kez de hiçbir taraf birbirine üstünlük sağlayamamış. Bakalım üçüncü yılda bu rakamlar ne kadar artış gösterecek?

Son olarak, sizlerle daha önceden paylaştığımız haberlerimizde de aktardığımız üzere, Sucker Punch Productions stüdyosunun Ghost of Tsushima 2 üzerinde çalıştığına dair güçlü ipuçları ile karşılaşmıştık. Bunlardan sonuncusu ise, devam oyununun çok oyunculu destekli olarak satışa sunulabileceği yönündeydi. Ne var ki tüm bu bilgileri şimdilik söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var, ta ki resmi duyuru gelene kadar.

Exit mobile version