Ghost of Tsushima PlayStation Store Fiyatı Arttı!

Dev zam ordusuna karşı beş parasız bir samurayın hikayesi...

Ghost of Tsushima PlayStation Store Fiyatı Arttı

Bu yılın en merakla beklenen PlayStation 4 oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima, resmi olarak 17 Temmuz 2020’de çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun satışa sunulmasıyla birlikte PlayStation Store üzerindeki fiyatlara güncelleme getirildi. Peki yapımın güncel fiyatı ne kadar oldu? Ghost of Tsushima PlayStation Store fiyatı arttı.  İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima İnceleme


Ghost of Tsushima PlayStation Store’da Zamlandı

Ghost of Tsushima, resmi olarak dün çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun satışa sunulmasıyla birlikte PlayStation Store üzerindeki fiyatlara güncelleme getirildi. Güncel fiyat listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Oyunun fiziksel standart sürümü de resmi satış noktalarında 499,00 TL olarak belirlenmiş durumda. Oyunculardan gelen tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyümekte. PlayStation Türkiye’nin resmi sosyal medya gönderilerinin altına oyuncular şikayetlerini dile getirmekte. Kur artışıyla birlikte mevcut nesil oyun fiyatları artık bu seviyelerde olacak gibi duruyor. Yeni nesil konsolların gelişiyle de AAA oyun fiyatları 60 dolardan 70 dolara çıkacak.

13. yüzyılın sonlarında Moğol İmparatorluğu, Doğu’yu fethetmek için bütün ulusları yerle bir etmiştir. Acımasız ve kurnaz general Khotun Khan’ın liderliğindeki dev Moğol ordusunun Japonya anakarası ile arasındaki tek engel Tsushima Adası’dır.

Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai, klanının son sağ kalan üyelerinden biridir. İnsanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima’yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatmalıdır.

Savaş alanının ötesine geçerek feodal Japonya’yı yepyeni bir şekilde deneyimleyeceğiz. Açık dünyada geçen bu aksiyon macera oyununda, geniş kırsal bölgeler ve arazilerde gezip zengin karakterlerle karşılaşacak, tarihi yerleri keşfedecek ve Tsushima’nın gizli güzelliğini ortaya çıkaracağız sevgili Turuncu Levye takipçileri.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ghost of Tsushima’ya getirilen zam sadece bir başlangıç mı? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version