Ghost of Tsushima Devam Oyunu Geliştiriliyor

En azından iş ilanları buna işaret ediyor...

Ghost of Tsushima Devam Oyunu Geliştiriliyor

Sucker Punch stüdyosu Ghost of Tsushima devam oyunu üzerinde çalışıyormuş gibi görünüyor. Her ne kadar şu anlık yeni bir iddia ortaya atılmamış olsa da, verilen iş ilanındaki ufak bir detay öenmli bir işaret oldu diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gran Turismo 7 İnceleme Puanları Belli Oldu


1997 yılında kurulmuş olan Birleşik Devletler merkezli geliştirici önceleri Sly Cooper ve inFamous serisi ile adından söz ettirmiş olsa da, Paris Games Week 2017 fuarında yapılan duyuru ile bu listeye Ghost of Tsushima’yı da eklemişti. 2020 yılı içerisinde PlayStation 4 için satışa sunulmuş olan oyun, 2021 yılı içerisinde Yönetmenin Sürümü ile PlayStation 5 kullanıcılarıyla da buluşmuştu.

Bizleri Moğol ordusunun istilası altında olan Japonya’nın Tsushima adasına götüren oyun, oldukça büyük bir beğeni toplamış ve 2020 yılının The Game Awards şovunda ve 2021 yılının D.I.C.E. Awards, Visual Effect Society Awards, British Academy Games Awards, Game Developers Choice Awards ve Golden Joystick Awards kapsamında birçok ödülü de Amerika menşeli stüdyoya kazandırmıştı.

Ghost of Tsushima Devam Oyununun İşareti Verildi

Sucker Punch için sırada neyin olduğunu merak ediyoruz. Şimdilik ortada resmi bir açıklamada bulunulmuş değil, ama PlayStation Studios çatısı altındaki geliştirici tarafından yakın bir zaman önce yeni bir iş ilanı verildi.

Kıdemli Dövüş Tasarımcısı ve Teknik Dövüş Tasarımcısı dahil birden fazla pozisyonu ilgilendiren bu iş ilanlarında, tahmin edebileceğiniz üzere adayların nasıl bir proje için işe alınacakları açık bir şekilde belirtilmiş değil. Ancak her iki iş ilanının Gereksinim kısmında, başvuruda bulunacak olan kişi veya kişilerin ‘Ghost of Tsushima oynamış ve temel oynanış sistemlerini kavramış olmaları’ bekleniyor. Bu da akıllara “Ghost of Tsushima 2 üzerinde mi çalışılıyor?” sorusunu getirmiyor değil.

Şu an için ne Sony Interactive Entertainment ne de Sucker Punch tarafından teyit veya yalanlama gelmiş değil. Haliyle bu detayları şimdilik söylenti olarak bir kenarda tutmakta ve bekleyip, yaşanacak gelişmeleri takip etmekte fayda var. Tabii ki bu süreçte birtakım sızıntılar ve söylentiler ile karşılaşacağımıza şüphe yok.


Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Geliştirici stüdyo Ghost of Tsushima devam oyunu ile karşımıza çıkmalı mı, yoksa yeni bir Sly Cooper ve inFamous serilerine geri dönmeli mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version