Ghost of a Tale Sınırlı Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Sevimli farenin maceraları...

Ghost of a Tale Sınırlı Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Kış indirimlerini başlatmış olan GOG, kampanya kapsamında Ghost of a Tale oyununu sınırlı bir süre için ücretsiz olarak kullanıcılarına sundu. Eğer siz de bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, mağazaya koşun! Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Oyunları İndirmeye Açıldı (8 Aralık)


Oyunları severiz. Ücretsiz oyunları ise daha çok severiz. Bildiğiniz gibi dijital oyun satan mağazalar, zaman zaman kullanıcıları ücretsiz oyun(lar) dağıtarak sevindiriyorlar. Epic Games Store bunu bir program kapsamında gerçekleştirirken, başta Steam olmak üzere diğer mağazalar belirli zamanlarda hoş sürprizler yapmayı asla ihmal etmiyorlar.

Ücretsiz Ghost of a Tale Fırsatını Kaçırmayın

CD Projekt RED şirketinin sahibi olduğu GOG mağazasında Kış indirimleri başladı. Üç hafta kadar sürecek olan kampanya kapsamında, binlerce oyun indirime girmişken, Ghost of a Tale da ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Elbette bu, süre ile sınırlı. Yani elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Aksiyon-rol yapma oyunu türündeki Ghost of a Tale, Tilo isimli sevimli bir farenin başından geçenler anlatıyor. Tehlikeli bir maceraya atılan Tilo rolünde olup, gizliliğin ve kurnazlığın hakim olduğu senaryoda Dwindling Heights Keep sırlarını araştıracak ve tehlikelerinin üstesinden gelmeye çalışacağız.

Oyuna ücretsiz olarak sahip olabilmek için, buradan ‘Go to giveaway’ düğmesine ve sonraki sayfada ise ‘Add to library’ düğmesi tıklamanız yeterli olacak. Biz bu haberi yazarken, elli iki saat on dakikalık bir zaman kalmıştı.

Ghost of a Tale Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version