Geoff Keighley GamesCom 2023 Açıklamasında Bulundu

Yeni oyun duyurusu şovu olmayacakmış...

Önümüzdeki hafta Salı günü, Köln şehrinde yılında Avrupa bölgesinin en büyük fuarı başlayacak. Geri sayım devam eder iken, Geoff Keighley GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı yayını hakkında önemli bir açıklamada bulundu.


İlginizi Çekebilir: Xbox’ın GamesCom 2023 Planları Açıklandı


GamesCom 2023 için önümüzde az bir zaman kaldı. 23 – 27 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar öncesinde, 22 Ağustos 2023 Salı günü Açılış Gecesi Canlı yayını düzenlenecek. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yeni duyuruların yanı sıra, geliştirilme aşamasında olan oyunlar için de güncel haberler bizi bekliyor olacak.

GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilenler

Geoff Keighley GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı Hakkında Ne Diyor?

Yakın bir zaman önce VGC tarafından yapılan söyleşide konuşan sunucu Geoff Keighley, Açılış Gecesi Canlı yayını ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Görünüşe göre bu senenin yayınında daha çok geliştirilme aşamasında olan ve önümüzdeki on iki ay içerisinde çıkması beklenen oyunlar hakkında güncel haberler alacak, yeni fragmanlar ve oynanış videoları izleyeceğiz. Elbette yeni oyun duyuruları da olacak, ama önceki senelere göre bu defa az sayıda olacağı söylendi.

“Alan Wake 2 ve Black Myth: Wukong gibi duyurulmuş olup yakında çıkacak olan oyunlara yeni bakışlar ile heyecan verici bir şov olacak. Bu yılın AGC’si daha az yeni proje duyurusu ve hayranlara önümüzdeki yıla kadar çıkacak en büyük oyunların bazıları üzerine daha fazla güncelleme sunmak ile ilgili olacak.”

Yeni oyun duyuruları hakkında herhangi bir ipucu vermeyen Keighley, muhtemelen olası bir sürprizi bozmayı istemiyor. Ancak bunun ne denli doğru bir tahmin olduğunu ise beklenen zaman geldiğinde göreceğiz. Peki sizin duyurulmasını beklediğiniz veya hakkında güncel haberler ve yeni şeyler görmeyi istediğiniz oyun veya oyunlar var mı? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version