Genshin Impact v3.3 Güncellemesi Detaylandırıldı

Türkçe dil desteği de geliyor!

Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesin olan Genshin Impact, düzenli olarak içerik desteği görmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi son olarak 3.2 versiyonu bir güncelleme yayınlanmıştı. miHoYo tarafından yapılan yeni duyuru ile Türkçe dil desteğinin getirileceği Genshin Impact v3.3 güncellemesi ile ilgili detaylar da ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Altın Joystick Ödülleri 2022 Kazananları Belli Oldu


Genshin Impact v3.3 Güncellemesi Detayları

7 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak olan güncellemenin detaylarına göre, Sumeru için sona eren hikaye dizisinin ardından yeni bir sezon başlayacak. Bu sezon ile Faruzan ve Wanderer adıyla iki yeni dost karakter, yeni hikayeler ve meydan okumalar oyuna dahil olacak. Bununla birlikte, element tabanlı çatışma sistemi ile strateji geliştirmeyi bir araya getiren Genius Invation TCG üzerinden yapay zekalar, arkadaşlarınız ve çevrimiçi oyuncular ile düello yapabilmek de mümkün olacak.

Verilen detaylara göre Archon Quest’te bertaraf edilen insan yapımı tanrının ardından, artık Wanderer olarak adlandırılan Scaramouche Nahida’nın gözetimi altında hareket edecek. Inversion of Genesis adı altındaki yeni Archon Quest’te ise Wanderer ile Irminsul’a gidecek ve hikayesinin nasıl devam edeceğini göreceğiz.

Genshin-Impact_2022_11-25-22_002-768x432

Wanderer beş yıldızlı Anemo hızlandırıcı kullanan, Faruzan ile dört yıldızlı Anemo okçusu olarak kadroya katılacak. Wanderer havaya yükselerek saldırı yapma yeteneğine sahip iken, gücü de Hydro, Pyro, Cryo ve Electro ile temas ettiğinde arttırılabiliyor.

Akademiya’nın mekanik dahisi olan Faruzan, çatışma sırasında silah olarak yay kullanıyor. Kendisi Anemo DMG Bonus etkileri ile takım arkadaşlarına destek olur iken düşmanların Anemo Resistance’ını da zayıflatıyor.

v3.3 güncellemesi ile ayrıca yeni sezona özel tuğla kırma mini oyunlarında usta olan Arataki Itto ile karşı karşıya geleceğimiz Akitsu Kimodameshi ve sınırlı bir sürede Wilderness Balloons toplamamamızın gerekeceği Across the Wilderness etkinliklerinin yanı sıra, klasik saklambaç oyunu Windtrace ve meydan okuma etkinliği Misty Dungeon da oyunculara sunulacak.

Son olarak, çapraz kayıt ve çapraz platform özellikleri de yeni güncellemenin öne çıkan yenilikleri arasında yer alıyor.

Exit mobile version