Generation Zero Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!

İnsanlığın teknolojiye karşı verdiği mücadele...

Systemic Reaction tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu Generation Zero, 4 Mayıs’a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak erişilebilecek. 26 Mart 2019’da çıkışını gerçekleştiren yapım, en fazla üç arkadaşınızla birlikte oynayabileceğiniz sürükleyici bir hayatta kalma deneyimi vaat ediyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Çağımızın Vebası: Fanboyluk! Nereden Türedi Bunlar?


Generation Zero Steam Kullanıcılarına Ücretsiz

Systemic Reaction tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu Generation Zero, 4 Mayıs’a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak erişilebilecek. Yapımın herhangi bir oynama sınırlandırması barındırmadığını da belirtmeden geçmek istemeyiz. GZ için ilgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun tam sürümüne erişmek isteyen oyuncular 4 Mayıs’a kadar standart sürümü yüzde 60 indirimle 34 TL’ye, ana oyunla Alpine Unrest indirilebilir içeriğini içeren Island Bundle paketini ise yüzde 57 indirimle 43 TL’ye satın alabilirler.

Generation Zero

Oyun Hakkında: İsveç, 1980’ler. Kasaba sakinleri ortadan kaybolmuş, sokaklarda düşman makineler dolaşıyor. Bu muazzam açık dünyayı tek başına veya üç kişiye kadar arkadaşlarınla keşfet, istilacılara karşı kusursuz bir strateji oluştur ve karşı saldırıya geç. Generation Zero’da sadece kazanırsan hayatta kalırsın.

Kasaba halkının akıbeti ile ilgili daha fazla sırrı çözmek için aldığın görevleri tamamla ve hayatta kalma şansını arttırmak için düşmanlardan silah ve kaynakları yağmala.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz oyunu deneyimlemeyi düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

.

Exit mobile version